RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skuffende Harry Potter

Sist oppdatert:
Det er en stund siden sist vi fikk gleden av å delta i aktivitetene på magikerskolen Galtvort. Nå kan du imidlertid sette deg på sopelimen og kaste deg inn i magikernes verden nok en gang.

Det første spillet basert på rumpeldunk er her, og alle foreldre kan forberede seg på å måtte holde litt ekstra hardt rundt lommeboka.

”Harry Potter: Rumepeldunk Verdensmesterskap”, for å gi spillet sitt fulle og meget hendige navn, er altså det første interaktive forsøket på å gjenskape Harry Potter & Co sin yndlingsidrett. Her skal du ta kontroll over ett av Galtvort sine seks lag, vinne skoleturneringen og delta i verdensmesterskapet. Muligheten til å spille mot en kamerat er også på plass.

Under oppholdet på Galtvort må man klare forskjellige utfordringer for å mestre alle spillerposisjonene. Faktisk er enkelte av disse påkrevde oppgavene vanskeligere enn de fleste kampene du vil måtte utkjempe. Kontrollen er nemlig veldig enkel, noe EA fortjener skryt for. På papir virker rumpeldunk ut som et rent mareritt å måtte gjenskape digitalt.

Medaljen som hittil høres ganske blank ut, har uheldigvis et par dårlige sider. For det første er rumpeldunk, med mindre du absolutt elsker bøkene, relativt kjedelig. Noe mangler, noe som gjør at en ikke klarer å engasjere seg i hendelsene på skjermen.

Den tekniske siden er midt på treet. Grafikken holder et middels nivå, noe som også kan sies om lyden og musikken. Kontrollen er meget enkel og godt lagt opp, og vil passe perfekt til alle hender. Alt i alt kan vi konkludere med at ”Harry Potter: Rumpeldunk Verdensmesterskap” er et spill med stor appell til de som elsker bøkene. Andre kan finne noe underholdning her, men folk flest bør undersøke andre alternativer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere