Skuffende tap for Andersen

Etter to uker med veldig bra spill, skuffet Jan Frode Andersen voldsomt i Challenger-turneringen i Budapest.

13.09.04 15:35

Finaleplass for to uker siden. Tap mot turneringsvinneren forrige uke. Jan Frode Andersen har spilt bra, og bare marginer har skilt ham fra en turneringsseier de siste ukene.

Norges beste tennisspiller skuffet imidlertid stort mot italienske Paolo Lorenzi i 1. runde i Budapest. Han tapte 2-6, 5-7.

- Det er vel den nest dårligste kampen jeg har spilt i år. Det er klart jeg er skuffet, sier Andersen til TV 2 Nettavisen.

Målet hans de neste ukene er 20 poeng i snitt per turnering. Nå står han med 42 på de siste tre. Det er 18 poeng bak skjema. Et skjema som skal gi ham plass i 1. runde av Australian Open. Uten å måtte kvalifisere seg.

- Jeg vet ikke hvorfor det gikk så dårlig. Kanskje jeg har reist meg i hjel? Jeg har hatt 190 reisedøgn i år til nå. Jeg har spilt 26 turneringer. I tillegg til et par Davis Cup-runder og noen klubbkamper. Kanskje jeg mangler ferie? Kroppen føles fin, men kanskje hodet ikke er friskt nok? Eller så kan det jo ha vært én av de dagene, sier han videre.

- Men det positive er at jeg var konsentrert og kjempet hele veien. Selv om jeg spilte dårlig. Det tar jeg med meg. Han er én spiller jeg burde slått, men samtidsig er jeg sikker på at det jeg driver med er riktig. Nå må jeg til en finale for å hente inn det jeg ligger bak i forhold til skjemaet om 20 poeng i uka, fortsetter Andersen.

Han spiller uansett double i Budapest kommende uke.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag