*Nettavisen* Sport.

Skuffet over Carew

Henning Berg Foto: Arash A. Nejad / SCANPIX

Landslagskaptein Henning Berg er skuffet over at John Carew har valgt å takke nei til landskampen mot Luxembourg, men han tror det går mer utover Carew selv enn landslaget.

- Jeg synes det er veldig skuffende. Du velger ikke ut kamper og i hvert fall ikke så viktige kamper som Luxembourg-kampen vi har nå, sier Henning Berg til TV 2.

Landslagskapteinen liker dårlig at John Carew ikke ønsker å spille med flagget på brystet i EM-kvalifiseringskampen mot Luxembourg. At Norge bør vinne selv uten Carew på plass er ikke tema.

- Det er ikke det det går på. Vi har en viktig kvalifiseringskamp og må da ha alle de beste spillerne tilgjengelig. Om han ville blitt tatt ut vet jeg ikke, me å gå ut å si at han ikke vil være med i den kampen er et dårlig signal overfor oss andre, sier han.

- Størst problem for John

Norge er ikke godt forspent med spisser som scorer mål, derfor synes Berg at Carew kunne ventet og sett om han ble tatt ut før han bestemte seg.

- Det er ingen som vet hva som skjer frem mot Luxembourg-kampen. Får vi tre-fire andre spisser skadet hadde det selvfølgelig vært fint å ha ham med, sier landslagskapteinen.

Men Berg tror ikke problemet blir så altfor stort for landslaget.

- For oss på landslaget er ikke dette noe problem. Det er et større problem for John selv og hans fremtidige landslagskarriere, avslutter Berg.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.