Gå til sidens hovedinnhold

Skuffet over Carew

Fotballpresident Per Ravn Omdal er skuffet over John Carews kritikk av landslagsledelsen.

Fredag lettet Carew på sløret angående det mye omtalte sammenstøtet med John Arne Riise. Carew sa rett ut at han mente behandlingen han fikk av landslagsledelsen etterpå var feil, lite gjennomtenkt og feig. Han hevdet også at 70 prosent av spillerne støttet ham.

Se Carew-intervjuet på web-tv her. (gratis)

Skuffet

Lørdag kom svaret fra Norges Fotballforbund.

–Jeg er skuffet over det han sa. Hvis han ønsker å være aktuell som landslagsspiller får han kommunisere på vanlig må te. Jeg må bare anmode om at vi heretter bruker de ordinære kanalene, sa Omdal til NTB.

– Jeg må jo si at det er uforståelig at både utøver og agent synes å ha så mye på hjertet som de har. Det de har på hjertet har fotballforbundet tatt initiativ til for lenge siden. Vi har sagt vi ønsker en dialog om dette, la han til.

Støtter Semb

Han gir landslagsledelsen full støtte i behandlingen av saken.

- Det Nils Johan og landslagsledelsen har gjort i sakens anledning har absolutt full backing fra styret. Beslutningene som ble tatt, ble fattet av landslagsledelsen, spillere, støtteapparat og administrasjonen i fellesskap, og de er hundre prosent støttet opp av styret, sier Omdal.

- Nå er det John som må ta initiativ dersom det skal skje noen utvikling i denne saken. Nå er det han som får reagere, men da forventer jeg at reaksjonene fra ham kommer via normale kanaler. Slik at det ikke ender med uriktige opplysninger i avisene, sier Omdal.

TV 2 Nettavisen fikk ikke tak i landslagssjef Nils Johan Semb lørdag.

Reklame

Nå gjør du utrolige kupp på vinterutstyr og vinterklær