RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skuffet over VM-innsatsen

Sist oppdatert:
Håndballpresident Arne Sverre Modahl er skuffet over de norske jentenes innsats i VM.

ST. PETERSBURG (TV 2 Nettavisen): Torsdag kom håndballpresident Arne Sverre Modahl og generalsekretær i NHF, Per Otto Furuseth, til VM-byen St. Petersburg. Planen var å følge de norske jentenes kamp om medaljer i helgen.

Men allerede før de hadde ankommet Ice Palace, var det klart at de bare ville få med seg en kamp med Norge. Den siste hovedrundekampen mot Kroatia.

- Det har i hvert fall ikke gått sånn som vi trodde det skulle gå. Vi hadde vel ikke trodd at vi skulle gå til topps, men at vi skulle ligge blant de fem-seks beste, hadde vi regnet med, sier Modahl til TV 2 Nettavisen.

Håndballpresidenten legger ikke skjul på at han er skuffet over de norske resultatene, men tror det er andre som er mer skuffet enn ham.

- Jeg tror spillere og ledere i teamet er mye mer skuffet enn vi har lov til å være. Vi sitter tross alt på sidelinjen og ser på. Men jeg liker ikke å tape kamper, så jeg er skuffet. Og jeg er skuffet over at vi ikke gjør det så godt som vi selv hadde håpet å gjøre, innrømmer han.

Da Norge bare ble nummer seks i VM for to år siden og mistet OL-plassen, fikk det økonomiske konsekvenser for NHF. Støtten fra Olympiatoppen falt bort. Den har man nå fått tilbake og den blir ikke berørt av prestasjonene i dette VM. Det gjør heller ikke NHFs sponsorkontrakter.

- Alle kontrakter er laget og de gjelder i fire år, så de fleste er med oss videre,

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere