RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skuffet Rambekk blir

Sist oppdatert:
Anders Rambekk blir i Lillestrøm ut kontraktstida.

Det ble konklusjonen på møtet Rambekk hadde med manager Jan Åge Fjørtoft mandag. Rambekk innrømmer han er skuffet, men vil ikke si mye om møtet han hadde med Lillestrøm-manageren mandag.

- Vi hadde en god dialog, og nå må jeg forsøke å legge dette bak meg, sier Lillestrøm-stopperen til Nettavisen.

Etter at Tippeligaen 2006 var over, fikk Strømsgodset akseptert sitt bud på landslagsspilleren. Rambekk takket nei, men ga i stedet Odd et muntlig ja – uten at gamleklubben hadde fått sitt bud akseptert av Lillestrøm.

Selv om Odd skal ha matchet Strømsgodsets bud, ble det ikke godtatt på Åråsen. Dermed måtte Rambekk gå gjennom jula uten å vite hvor han skulle møte til trening på nyåret.

Nå har han endelig svaret klart – han blir på Romerike.

- Nå har jeg fullt fokus på Lillestrøm, og jeg satser på å jobbe knallhardt for å komme tilbake etter skaden jeg har slitt med.

Rambekk har ett år igjen av sin kontrakt med Lillestrøm. Alt tyder på at den blir den siste, selv om Jan Åge Fjørtoft tidligere har åpnet for at kontrakten med Rambekk skal forlenges.

- Jeg takket nei til en forlengelse med Lillestrøm, påpeker Rambekk, som ikke vil si noe om klimaet på møtet.

- Vi er glade for at denne saken nå har kommet til en slutt, og jeg vet at Anders er proff nok til å gjøre en god sesong for oss, sier LSK–manager Jan Åge Fjørtoft til klubbens hjemmeside.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere