Skuffet Suzann ser fremover

Foto: (foto: scott halleran, gettyimages)

Det norske golf-esset Suzann Pettersen er utrolig skuffet etter hun misset cutten for andre gang på rad i helgens turnering Sybase Classic i New Rochelle.

24.05.04 09:59

- Jeg har aldri tidligere i min oprofesjonelle karriere misset cuten i to turneringer på rad. Scoren denne uken er selvsagt altfor dårlig, men jeg blir ikke stresset av det. Har jobbet intenst med teknikken, og selv er jeg sikker på at jeg slår ballen bedre enn under Michelob ULTRA da jeg ble nummer 16, oppsummerer Suzann Pettersen.

"Tutta" er optimist, og tror hun snart vil få orden igjen på resultatene.

- Det høres kanskje litt merkelig ut, men det er noen småting som mangler for å få på plass helheten, og det er hovedgrunnen til den dårlige scoren, sier Pettersen.

De neste dagene skal Suzann Pettersen tilbringe med å rette opp feilene fra de to siste turneringene.

- Nå skal jeg jobbe med Håvard Engell og Mathias Lilleheim fra Olympiatoppen denne uken og det vil helt sikkert gjøre meg godt. Litt hvile og så trening hjemme hos min caddie i Dallas, Texas før jeg spiller i Chicago, forteller "Tutta".

- Konklusjonen er at jeg ikke fortviler, og jeg er sikker på at helheten faller på plass snart, legger Suzann Pettersen optimistisk til.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.