Gå til sidens hovedinnhold

Skuffet Vaagan Moen

Fire lagkamerater kom med på landslaget, selv må Petter Vaagan Moen se kampene på TV.

(iBergen.no): Klokken 1200 tirsdag offentliggjorde Åge Hareide landslagstroppen mot Malta og Ungarn (2. og 6. juni). Begge kampene går på Ullevaal. Fire Brann-spillere ble lest opp, Håkon Opdal, Jan Gunnar Solli, Martin Andresen og Thorstein Helstad, men Vaagan Moen skulle ønske det hadde vært fem.

Spekulerer ikke
- Jeg hadde lyst å være med så man blir skuffet når man ikke er med. Jeg vet ikke årsaken til at jeg ikke ble tatt ut, det har jeg ikke lyst å spekulere i, sier Vaagan Moen til iBergen.no.

Det er ingen statshemmelighet, men Branns venstrekant har ikke vært i toppform så langt i sesongen. Foran seriestarten slet han med sykdom og sto derfor over seriepremieren mot Stabæk (1-0-seier).

Nå ønsker Vaagan Moen å riste av seg skuffelsen ved å bevise at han er god nok for Norge.

- Jeg får bare bevise på trening og i kamp at jeg er god nok. Jeg skal stå på fremover, er den offensive innstillingen til unggutten, som også koster på seg å være glad på sine lagkameraters vegne:

- Kvalitet på trening
- Det er flott at vi fikk med fire stykker i troppen. Det viser at Brann har en god stall. For meg er det kjempemotiverende, på hver trening er det kvalitet.

Vaagan Moen står oppført med fem landskamper for Norge. Siste landskamp var treningskampen mot Kroatia 7. februar (1-2-tap), der han også scoret sitt hittil eneste landslagsmål.

Her er troppen: Rune Almenning Jarstein, Håkon Opdal, Martin Andresen, Daniel Braaten, Simen Brenne, John Carew, Christian Grindheim, Erik Hagen, Brede Hangeland, Thorstein Helstad, Daniel Fredheim Holm, Kristofer Hæstad, Steffen Iversen, Frode Kippe, Morten Gamst Pedersen, Bjørn Helge Riise, John Arne Riise , Espen Ruud, Jan Gunnar Solli, Ole Gunnar Solskjær, Jarl André Storbæk, Fredrik Strømstad.

Brann er den klubben med flest spillere på det norske landslaget, med fire representanter.

Les flere saker på iBergen.no.

Reklame

Nå er det superpriser på Pondus-album