For omkring to uker siden valgte Skeid å flytte cupmøtet mot Molde til Frøya, drøyt 600 kilometer fra sin egen hjemmebane. Grunnen var de kritikkverdige baneforholdene på Nordre Åsen.

Valget fikk nasjonal oppmerksomhet, men nå har klubben snudd.

«Det har vært mye fram og tilbake om hvor denne kampen skal spilles, og vi har nå falt ned på LSK-hallen og har meldt dette til Norges Fotballforbund.», skriver klubben i en pressemelding.

Og fortsetter:

«Vi ønsket selvfølgelig helst å spille i vår egen by, og ba Norges Fotballforbund om å legge kampen til Vallhall. Vi har god erfaring fra Vallhall etter å ha arrangert flere kamper der i 2020, og for både spillere og publikum er Vallhall en ypperlig arena. Dessverre ønsker ikke NFF å godkjenne Vallhall for sine turneringer, og vil heller at vi skal spille utendørs på etter vår mening mindre egnede baner i Oslo.»

Les også: Oslo-folk positive til å fjerne gummi fra fotballbaner – Skeid-leder helt uenig

Tidligere har baneforholdene blitt bredt omtalt, etter at klubben måtte bytte til kunstgressfyll bestående av kork og kokos. Slik så det ut på Skeid-trening tidligere denne uken:

Markedssjef Espen Gustavsen avkrefter at Frøya-valget var et PR-stunt, og kommer samtidig med et stikk til klubben kommende motstander.

– Det var absolutt et alternativ underveis. Ser ut som fine forhold der, så det kunne vært spennende å oppleve. Men det skal nok gå an å slå ut Molde i LSK-hallen også, forteller han til Nettavisen.

Skeid og resten av lagene i Obos-ligaen ser du hos Nettavisen og Direktesport kommende sesong!