RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix

Skullerud blir VIFs hovedtrener

Sist oppdatert:
Vålerenga presenterte sitt nye trenerteam for sesongen 2008 onsdag.

Spillende manager Martin Andresens presenterte onsdag mennene som skal ta Vålerenga et steg videre.

Tor Ole Skullerud (37) er ansatt i Vålerenga som hovedtrener, og vil ha det daglige ansvaret på treningsfeltet og være han som leder laget fra benken på kampdag.

Landslagserfaring
Skullerud har lang spiller- og trenererfaring fra 1.- og 2.divisjon og er utdannet adjunkt. Han har i en årrekke undervist ved Vålerengas samarbeidspartner WANG Toppidrett.

I 2002 ledet han Bærum fra 2.- til 1. divisjon. Han var Bærum-trener i fire år før han ga seg etter 2005-sesongen for å bli sjef for Norges G18- og G19-landslag. Som landslagstrener har han oppnådd gode resultater med mange Vålerenga-spillere på laget.

Skullerud får med seg Mike Speight (57) som offensiv trener og David Brocken (38) som defensiv trener. Gjermund Østby (43) fortsetter som keepertrener. Andrea Loberto (33) har fått jobben som toppspillerutvikler. I tillegg er Truls Hallen (44) ansatt som fysisk trener og fysioterapeaut.

David Brocken er tilbake i klubben han la opp som spiller i etter gullsesongen i 2005.

Kaggestad inne
Johan Kaggestad (64) er inne i rollen som overordnet mental og fysisk ansvarlig.

Martin Andresen er ikke redd for at han har ansatt «for mange kokker».

- Nei, det kommer til å fungere. Hver enkelt får et smalt fokus og et smalt ansvarsområde. Vi får inn eksperter på hvert sitt felt, forklarer Andresen til TV 2 Sporten.

Sportsdirektør Jan-Erik Aalbu er godt fornøyd med å ha fått på plass alle brikkene i neste års trenerteam, og ser fram til et godt samarbeid.

- Jeg er veldig fornøyd med at vi har hentet inn så mye dyktige mennesker som vi har gjort. Vi har dekket opp de posisjonene vi ønsket, og har fått med oss en gruppe mennesker som vi har stor tro på, sier Aalbu i en pressemelding.

- Vi har fått et team med allsidig bakgrunn og kompetanse, noe vi er sikre på at vil være til stor fordel for Vålerenga som klubb og spillerne vi skal ha med oss inn i neste sesong.

Vil du ha sportsnyheter på mobilen din? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster to kroner per melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere