RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sky-ekspert: – Messi har aldri vært nærmere overgang fra Barcelona


HELLO ENGLAND?: Igjen svirrer ryktene rundt Lionel Messi og et eventuell overgang til Premier League.
HELLO ENGLAND?: Igjen svirrer ryktene rundt Lionel Messi og et eventuell overgang til Premier League. Foto: Miguel Riopa (Afp)
Sist oppdatert:
Tre toppklubber i England skal ha tatt kontakt.

Ryktene rundt Lionel Messi har alltid virret, men SkySports' ekspert på spansk fotball mener argentineren aldri har vært nærmere å forlate klubben enn nå.

Forrige uke skrev tabloidavisen The Sun at Chelsea, Manchester United og Manchester City alle har tatt kontakt med folkene rundt Messi. Barcelona har imidlertid gjentatte ganger holdt fast på at 28-åringen blir i klubben.

Guillem Balague i SkySports er på sine side av en litt annen oppfatning.

- Det er det nærmeste han har vært å forlate Barcelona, men det betyr ikke at han kommer til å dra. Men han har aldri vært nærmere, sier han.

Balague mener blant annet at Messi kan være på jakt etter en endring fordi han er under etterforskning for skattefusk. Argentineren risikerer opp mot 22 måneder i fengsel, ifølge kanalen. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere