Gå til sidens hovedinnhold

Sky Sports: Kane har ikke møtt opp på Tottenham-trening

Manchester City-koblede Harry Kane har ikke møtt opp på trening med Tottenham mandag formiddag.

Sky Sports skriver at det var planlagt at Harry Kane skulle returnere til trening med Tottenham mandag formiddag etter en kort ferie etter EM. Det skal han imidlertid ikke ha gjort.

Senere mandag skriver den engelske kanalen at Tottenham kommer til å bøtelegge Kane for ikke å ha møtt opp.

Spurs-spissen har blitt ryktet bort fra klubben i hele sommer, og spesielt mot en overgang til Manchester City.

Overgangsguru Fabrizio Romano meldte også at Kane ikke har møtt opp til trening, og at det skal være et valg 28-åringen selv har tatt, og at det ikke er knyttet til en covid-test.

Ordknapp Kane

Kane har til gode å uttale at han vil bort fra Tottenham, men gikk langt i å antyde det i et intervju med Sky Sports og Gary Neville før sommerens EM-sluttspill.

En rekke engelske medier har også i hele sommer meldt at Kane vil bort fra Spurs og at han er svært interessert i å gjennomføre en overgang til Manchester City.

Tottenham skal imidlertid ikke har noe ønske om å selge Kane som fortsatt har tre år igjen av sin kontrakt med London-klubben. Kane sin manøver mandag formiddag vil gjøre Tottenham enda mer sta på at de ikke vil selge engelskmannen, skriver Football.London.

Ifølge Fabrizio Romano skal Kane anta at han har hatt en «gentlemen agreement» det siste året om å få forlate Spurs i sommer.

Nuno Espirito Santo var også helt klar på at Kane er Tottenhams spiller under sin første pressekonferanse som ny Tottenham-trener.

- City-bud på 100 millioner pund

Flere har vært usikre om Harry Kane vil presse gjennom en overgang bort fra Tottenham på grunn av hans gode forhold til klubben.

Kane har vært i Tottenham siden han var 11 år gammel og har et sterkt forhold til klubben. Derfor har det også vært svært usikkert om Kane vil forsøke å tvinge gjennom en overgang til Manchester City, men dersom de siste opplysningene om Kanes fravær stemmer kan det virke som det er nettopp det han prøver å gjøre.

I slutten av juni ble det meldt av blant andre Sky Sports at Manchester City hadde lagt inn et bud på 100 millioner pund for Kane, men at dette budet umiddelbart ble avslått av Tottenham.

Kane fikk sitt skikkelige gjennombrudd i Spurs-trøya 2014/15-sesongen da han scoret 21 mål i Premier League.

Siden da har Kane fortsatt å bøtte inn mål for Tottenham, og står nå bokført med 221 mål på 336 kamper for klubben.