Gå til sidens hovedinnhold

Sky Sports: Kane tilbake på Tottenhams treningsfelt

Som Harry Kane lovet i en melding fredag, møtte han lørdag formiddag opp på Tottenhams treningsanlegg.

Ifølge engelske medier skulle Harry Kane ha møtt opp på Tottenhams treningsanlegg for første gang etter sommerens ferie på mandag. Det gjorde han ikke, og han har heller ikke vært å se noen av de andre dagene denne uken, før han ifølge Sky Sports dukket opp lørdag.

Ifølge TV-kanalen trener imidlertid 28-åringen inntil videre på egen hånd, som følge av at han er i karantene. Først kommende torsdag, tre dager før serieåpningen mot Manchester City, skal han være aktuell for å slutte seg til lagkameratene.

Siden Kane har uteblitt fra Spurs-trening har det blitt spekulert i om 28-åringen har prøvd å presse gjennom en overgang bort fra Tottenham og til Manchester City, noe flere har kritisert han for de siste dagene.

Les også: Kane sin oppførsel forbauser ekspert: - Noe har gått skikkelig galt

Manchester City skal nemlig være svært interessert i den engelske landslagskapteinen, noe Pep Guardiola heller ikke la skjul på under en pressekonferanse fredag ettermiddag. Ifølge en rekke engelske medier skal City ha lagt inn bud på Kane, men Tottenham skal ha avslått det.

Spekulasjonen rundt Kane har vært mange den siste uken, men fredag kveld brøt han stillheten. Da slo han kraftig tilbake mot de som hevder han har nektet å møte opp på Spurs-trening.

Les også: Kane får støtte av Berbatov: - Det er mest sannsynlig det riktige

- Jeg kommer ikke til å gi inn på dette i detaljer, men jeg ønsker å fortelle at jeg aldri har, eller aldri vil, nekte å møte opp på trening for denne klubben. Jeg møter opp i morgen som vanlig, skrev Kane i en uttalelse.

Den lovnaden ser det nå ut til at Kane har holdt.

Les også: Kane langer ut: - Skuffet over det jeg har lest

I uttalelsen Kane kom med fredag fortalte han at har fått mange vonde meldinger fra fansen de siste dagene.

- Det er snart ti år siden jeg debuterte for denne klubben, og i alle disse årene har supporterne støttet meg. Det gjør derfor vondt å lese alle meldingene som har kommet denne uka, som setter spørsmålstegn til min profesjonalitet.