RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skylder på leggskinn-krøll

(FOTO: TOR ERIK SCHRÖDER/SCANPIX)
Sist oppdatert:
Tom Nordlie tok et oppgjør med spillernes slurv etter nederlaget på Åråsen.

LILLESTRØM-START 2-1:

ÅRÅSEN (TV 2 Nettavisen): Like før Lillestrøm gikk opp i 2-1, skulle en sliten Fredrik Strømstad ha blitt erstattet av en opplagt Stefan Bärlin. Men da det svenske angrepsvåpenet skulle kastes inn, hadde han glemt å ta på seg leggskinn – og byttet måtte utsettes.

Det likte Start-trener Tom Nordlie dårlig.

- Det forteller meg at vi ikke er skjerpet nok. Hvis vi mangler 5 prosent på konsentrasjonen, taper vi kamper i Tippeligaen, konstaterer Nordlie.

Derfor var han heller ikke fornøyd med måten Lillestrøm-målene kom på. Spesielt ikke det første.

- Vi presiserte før kampen hvor viktig det ville bli å være 100 prosent skjerpet på Lillestrøms dødballer, for der vet vi at de er gode. Og så scorer de på en dødball likevel, sukker Nordlie.

Tapet til tross, han fikk en bekreftelse på at fjorårsformen kanskje er i anmarsj for sørlendingene. I lange perioder var Start fullt på høyde med serielederen på Åråsen.

- Det var positive ting her som vi tar med oss videre. Men vi skal ikke rulle oss inn i at det er noe som heter hederlige tap, konstaterer han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere