RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skyter Spurs mot ny tittel

Sist oppdatert:
Tim Duncan er i ferd med å skyte San Antonio Spurs til sin fjerde NBA-tittel.

SAN ANTONIO SPURS - CLEVELAND CAVALIERS 103-92: Tre ganger har San Antonio Spurs gått seirende ut av NBA-sluttspillet. Og hver gang har Tim Duncan blitt kåret til finalespillets beste spiller.

Nå har Duncan startet på samme vis. Han har vært en av banens mest dominerende spillere i de to første finalekampene mot Cleveland Cavaliers.

Snill gutt
31-åringen regnes som en av NBAs snille gutter.

Han har en psykologiutdannelse og bruker veldig mye tid på veldedighetsarbeid. Blant annet har han sitt eget fond som hjelper unge idrettstalent, som ikke har økonomi til å satse på idretten sin.

Men Spurs-fansen kan takke værgudene for at han er deres basketgud.

Duncan var en av USAs beste svømmere i sin årsklasse, og kunne representert Jomfruøyene i OL som sin søster Tricia, men orkanen Hugo ødela bassenget han trente i, og han valgte i stedet basket.

Parker toppscorer
I den andre finalekampen mot Cavs, ble det 23 poeng på Duncan, som også sto for åtte assist og ni returer.

Tony Parker ble kampens toppscorer med 30 poeng.

Spurs tok fullstendig luven av LeBron James i den første finalekampen. I kamp to hadde Cavs' superstjerne funnet tilbake til sitt sanne jeg. Men ble stoppet på 25 poeng.

Spurs leder nå 2-0 i kamper og de to neste finalekampene skal spilles i Cleveland. Hvis ikke Cavs vinner dem, kan de få det tøft i klubbens første finaleserie.

Mens i San Antonio snakker man bare om «Four for Four». Spurs kan bli den fjerde klubben som vinner fire NBA-titler (Boston Celtics 16, Los Angeles Lakers 14 og Chicago Bulls seks).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere