Skyter Tottenham mot toppen

Tiendeplassen forrige sesong er glemt. Teddy Sheringham har forsvunnet og tre nye spisser skal skyte Tottenham nærmere toppen. Men det kan fort gå galt.

14.08.03 10:12

For sånn som det ser ut, kan det fort koke bort i en ingenting-sesong for Spurs . Midtbanen er utvilsomt lagets akilles-hæl og er nødt til å prestere for at de skal få suksess. TV 2 Nettavisen tror likeve laget gjør det bedre en forrige sesong og tipper laget fra nord i London på en syvendeplass.

Grunnen til det er at Spurs har skaffet seg et veldig bra angrep. De har kvittet seg med ringreven Sheringham og skadeforfulgte Steffen Iversen. Nyervervelsene Helder Postiga, Frederic Kanoute og Bobby Zamora – kan sammen med fjorårssuksessen Robbie Keane - fort skape problemer for ethvert Premier League-forsvar. Manager Glenn Hoddle har litt å velge mellom der. Zamora har vært hvass i treningskampene og er venstrefotet, Postiga har også vist seg frem. Forrige sesong ble Keane veldig alene på topp, og vil kanskje få konkurranse av de to nevnte i år.

Midtbanen MÅ innfri

I forsvaret finner vi spillere som Christian Ziege, Stephen Carr, Ledley King og Dean Richards. Ikke nødvendigvis den mest spennende sammensetningen - men fungerer de bra sammen med den amerikanske keeperen Kasey Keller – skaper de den tryggheten bakover laget trenger.

Det som er lagets store spørsmåltegn er som nevnt midtbanen. Og det er der nøkkelen ligger. Gustavo Poyet, Darren Anderton og kaptein Jamie Redknapp er ingen ungfoler og Hoddle kunne trengt en solid midtbanespiller som kan overta dersom noen av de blir skadet. Skjer ikke det kan Tottenham fort rase nedover på tabellen.

Dette kan fort bli en avgjørende sesong for trener Hoddle. Fansen begynner å bli lei av gråstein-sesonger og det spørs om ikke laget bør hoste opp en europacup-plass eller bedre for at han skal sitte trygt i stolen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.