Gå til sidens hovedinnhold

«Slå meg i spurten? Glem det»

- Det blir ikke noe Cancellara-tog til Roubaix.

Fabian Cancellara, Team RadioShack Leopard Trek, er den største favoritten til å vinne Paris-Roubaix 2013.

Men han har en klar beskjed til konkurrentene.

- Å kjøre løpet på hjulet mitt, det er ikke noen løsning. Det blir definitivt ikke noe sveitsisk tog som kjører hele veien til Roubaix. De som tror de kan sitte på hjulet mitt, for så å slå meg i spurten, kan bare glemme det, sier Cancellara på pressekonferansen til laget i forkant av Paris-Roubaix via velonews.

Les også: Krasjet i 60 kilometer i timer

Ren gambling
Oddsspekulantene er langt ifra spekulative i seierssjansene til Cancellara, og gir deg 1.70 i odds for klassikermaskinen. Nestemann på listen til Unibet er Lars Boom med 15 i odds.

Men Cancellara sier det ikke blir like enkel oppgave som noen tror.

- Det er noen lag med veldig sterke ryttere, som for eksempel BMC Racing Team og Team Sky. Omega Pharma Quick-step er også veldig bra, og felles for de alle er at har ikke vunnet en stor klassiker enda. Revansjelysten deres kommer nok til å gjøre det ekstra vanskelig for oss, sier Cancellara.

To velt for mye
Cancellara viste stor styrke da han vant årets Flandern rundt i suveren stil. Men sist uke har skapt hodebry for sveitseren.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Les også: Alexander Kristoff med sjokkresultat

- Jeg veltet i Scheldeprijs, men jeg klarte meg bra. Men så skled jeg ut på trening, og slo samme siden av kroppen igjen. Det var ikke akkurat planlagt, sier Cancellara på lagets pressekonferanse.

- Heldig som får starte
Fjorårssesongen ble spolert av en velt, som tok knekken på kravebenet og drømmen om Flandern og Roubaix.

- Når jeg ser på hvor jeg satt på samme tid i fjor, er jeg heldig som starter årets Paris-Roubaix.

- Kroppen er bra igjen etter velten i Scheldeprijs, men krasjen på trening er litt verre. Jeg har vondt i hoften, hvor det i tillegg er det ikke mye hud igjen på, og albuen.

Se velten på trening her:

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken