*Nettavisen* Sport.

Slakter «drikkekultur»

Foto: Gorm Kallestad (SCANPIX)

Bodø/Glimts supportergruppe går hardt ut mot holdningene til spillerne.

26.10.06 16:06

Bodø/Glimt ligger for tiden tre poeng bak Bryne i kampen om kvalifiseringsplassen til Tippeligaen. Supportergruppen Den Gule Horde mener Glimt burde klart plassen dersom spillerne hadde vært mer profesjonelle.

- Hadde Glimts spillere ikke tatt lett på noen kamper, hadde alle gitt 100 prosent i alle dueller, hadde konsentrasjonen vært på topp i over 90 minutter, hadde alle sammen ført en profesjonell livsstil som samsvarer med de ambisjoner Glimt som klubb har til å være en toppklubb, så hadde vi supportere kunne sagt oss fornøyde, skriver supportergruppens styre på hjemmesiden dengulehorde.no.

Supportergruppen mer enn antyder at det er en drikkekultur blant spillerne i Glimt.

- Vi ønsker også at der ryddes opp i regler omkring alkohol like før og under sesongen. På ingen måte ønsker vi å virke som bedrevitere omkring mengden på alkoholinntak hos enkelte spillere (¿) men vi besitter egenskapen sunn fornuft. Og det er ingen tvil om at Glimt-apparatets egen regel; ”Frihet under ansvar” kan justeres en smule på. De siste dagers kondisjonstester har vist oss at en del av spillerne ikke har tatt vare på seg selv under denne sesongen, hevder supporterklubben.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.