Gå til sidens hovedinnhold

Slakter engelske spillere

Engelsk presse er nådeløs mot spillerne i kjølvannet av Rio Ferdinand-saken. - Hvem i h.. tror dere at dere er, lyder tittelen i The Mirror.

Det er en samstemt engelsk presse som slakter landslagsstjernen etter at de truet med å boikotte den viktige kampen mot Tyrkia lørdag.

- En stor skam

Sterkest ut går The Mirror, som i sin tittel skriker ut ”- Who the hell do you think you are?"

- Trusselen om å streike var en stor skam, og en fornærmelse til hver eneste supporter i landet. David Beckham & co har oppført seg som en gjeng selvopptatte primadonnaer, mener avisen.

- Rio Ferdinand har i beste fall oppført seg ufattelig dumt ved å glemme dopingtesten, i verste fall er han en jukser og en løgner. Og ved sin streiketrussel tok spillerne hele landet som gissel, skriver The Mirror.

Avslutningen slår hardt:

- Hold kjeft!

- Vår beskjed til disse egoene er denne: Hvis dere noensinne truer med å streike igjen, vil vi forlange at dere aldri mer velges ut til å spille for England. Se nå til å holde kjeft, kom dere tilbake på jobb med deres syke ukelønner og slå Tyrkia!

Tabloidkollega The Sun kjører i samme spor med tittelen ”Skammens avstemning”.

- Er dere en del av en moralsk nedkjørt gruppe hvis medlemmer er overbetalte primadonnaer som oppfatter seg selv til å stå over loven? spør avisen retorisk.

Malplassert

- Lojaliteten til en lagkamerat som ”glemte” en dopingtest er fullstendig malplassert. Den eneste grunnen til at de slo ring rundt Ferdinand var at de er så vant til å få det som de vil at de ikke er i stand til å innse det når de tar feil, skriver The Sun.

Synspunktet får støtte av majoriteten av leserne, der flere som har skrevet inn mener at spillerne i troppen må erstattes av andre som er villig til å ofre blod for at England skal slå Tyrkia lørdag.

- Få inn andre

The Daily Star mener man må vurdere andre spillere nå.

- Noen skulle ha tatt opp kampen med disse primadonnaene for lenge siden og sagt "vil dere ikke spille, så skaffer vi noen andre som vil" , skriver fotballkommentator Brian Woolnough.

Eriksson får kjeft

Heller ikke Sven-Göran Eriksson slipper unna kritikk.

- Er dette den svakeste mannen i England, skriver Daily Mail ved siden av et stort bilde av svensken.

- I stedet for å forlange klare svar fra sine spillere, har Eriksson sklidd inn i bakgrunnen. Han virker helt fortapt, skriver Brian Woolnough.

Reklame

NÅ: Milrab har oppdatert salget med sportsklokker og Oakley