Fulhams tre røde kort i søndagens FA-cupkamp mot Manchester United skapte de største overskriftene, men etter kampen kom Roy Keane med en knallhard dom over «De røde djevlenes» prestasjon.

– I FA-cupen er prioriteten alltid å komme seg videre til neste runde, men for United tror jeg likevel at manageren vil være skuffet over det han så, sier Keane til ITV Sport.

Manchester United vant til slutt 3-1, men de slet lenge mot Fulham. Aleksandar Mitrovic sendte gjestene i ledelsen i starten av andre omgang. Den ledelsen beholdt de helt til Willian ble utvist for en hands da han stoppet Jadon Sanchos avslutning på streken.

Avgjørelsen fikk det til å koke over for både Fulham-manager Marco Silva og Mitrovic, som begge også ble vist det røde kortet.

Med to mann mindre på banen satte Bruno Fernandes inn utligningen på straffe, før Marcel Sabitzer sendte United i ledelsen like etter. På overtid satte Bruno Fernandes spikeren i kista.

– Selvsagt var Fulham selvdestruktive, men United var så svake at det var uvirkelig, mener Keane.

Les også: Sykdommen setter ut nordmenn. 21-åringen opplevde marerittet

Advarer United

Manchester United-legenden likte spesielt ikke det han så av rødtrøyene i første omgang, og advarer mot at det de viste der ikke vil holde mot Brighton i semifinalen.

– Jeg har på en måte mistet litt av tilliten når jeg så dem nå, sier Keane.

Fotballeksperten synes det har sett lovende ut for Manchester United de siste månedene, men mener at de nå har lagt til seg noen skikkelige uvaner.

– Det er nesten som de dukker opp i dag og tenker «vi er Manchester United, vi kommer til å vinne fotballkamper». Om de møter opp med den holdningen i semifinalen, vil Brighton slå dem, sier Keane.

Les også: Casper Ruud om kjendislivet og forespørslene: − Det er mer av det enn jeg hadde trodd

Ten Hag: Må beholde roen

Til tross for en litt svak kamp mot Fulham, tok United seg altså videre til semifinalen. Det betyr at de fortsatt er med og kjemper på flere fronter denne sesongen.

I Premier League virker topp fire å være greit innenfor rekkevidde, mens i Europa League skal de møte Sevilla i kvartfinalene. Ligacupen har de allerede vunnet.

Les også: Hyller Arsenal-spillerne: – Fansen har ikke sett dette på mange år

Erik ten Hag er opptatt av de må beholde roen og ikke stresse i jakten på å sikre seg flere trofeer denne sesongen.

– En ting er viktig, å ikke tenke for langt fram i tid, å ta en kamp av gangen. Jeg synes vi har hatt et ganske stort kjør. Fra jul har vi hatt 25 kamper eller noe, med to tap, resten uavgjort og spesielt mange seire, sier United-manageren.

Denne uken blir det en pause i klubbfotballen med landslagsopphold, noe som kan bety litt etterlengtet hvile for flere Manchester United-spillere.