RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

Slakter Roy Keane

- Han er ikke en ordentlig manager, sier mannen som skrev irens biografi.

Eamonn Dunphy, mannen som skrev Roy Keanes tidligere mye omtalte biografi, går nå til et voldsomt angrep på Sunderland-manageren. Den irske legenden, som er kjent for å uttale seg tydelig, legger ingenting imellom når han omtaler sin tidligere kamerat.

- Jeg har voldsom respekt for ham. Han er en unik mann, er intelligent og en familiemann. Men han har fullstendig mistet kontrollen. Han er i tåkeheimen akkurat nå. Alle er der en eller annen gang i løpet av livet når ting blir vanskelige, og Roy har tatt noen veldig dumme avgjørelser i det siste, sier Dunphy.

Uttalelsene vil sikkert ikke hjelpe Keane og Sunderland når de kjemper for å unngå nedrykk fra Premier League. Selv har Keane innrømmet at han kanskje våkner opp en dag, for så å levere sin avskjedssøknad som Sunderland-manager.

- De siste 18 månedene har jeg skjønt at han ikke kommer til å bli en ordentlig manager. Hvis man ser på spillerne han har hentet inn og sendt ut av klubben så er det helt utrolig. Han har sløst bort en masse penger, sier Dunphy.

- Kanskje trenger han en ny start - slik som Brian Clough eller Bill Shankly fikk - i lavere divisjoner. Der kunne han lære seg alle sider av det å være manager. Hvis ting skjer for fort vil man alltid slite. Nå mangler han rett og slett de kvalitetene som er nødvendig, fortsetter iren overfor The Mirror.

Sunderland ligger på nedrykksplass, tredje sist i Premier League, etter 15 poeng på sesongens første 15 kamper.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere