*Nettavisen* Sport.

Slanket seg sju kilo for Lyn

Jose Flores har stått på den siste måneden for å bli spilleklar for Lyn.

27.04.07 12:27

(iOslo.no): Den argentinske stjerneduoen Matias Almeyda og Jose Flores har siden de signerte for Lyn for en måned siden, vært i Argentina for å trene seg opp. Målet har hele tiden vært å komme i så god form at de vil være spilleklare for Lyn i begynnelsen av mai.

Oppkjøring i Argentina
- Begge to trener hardt i Argentina og kan bli klare for å komme til Norge neste uke. En endelig dato er ikke satt, og vi ønsker minst mulig blest rundt deres ankomst, forteller agent og spillerrådgiver Terje Liverød til iOslo.no.

- Hvordan ligger de an med treningen?

- Matias (Almeyda) trener for seg selv, og er på god vei mot å bli klar. Flores trener med et argentinsk topplag, og har gått ned sju kilo på en måned, forteller Liverød.

Selv om spillerne er i hardtrening og rapportene er gode, tar man det med knusende ro i Lyn.

- For oss er det en bonus hvis de kommer til oss og er i form. Vi har et helt avslappet forhold til dette. Vi håper de gjør et godt comeback. I og med at de ikke kostet oss en krone og er EU-borgere, så valgte vi å takke ja. Men det er Henning (Berg, Lyn-trener) som tar ut laget, og jeg tror ikke de blir lenge i Norge hvis de ikke får spille, sier Bjarmann til iOslo.no.

Usikker ankomst
Da spillerne var aktive, var de kjent for sin profesjonalitet. Bjarmann har derfor noen forventninger til argentinerne. Samtidig påpeker han at det er spennende for Lyns unggutter å få være med og trene med de gamle storhetene.

- Dersom de trener godt, er det et positivt signal. Dersom de er like profesjonelle som tidligere i karrieren, kan dette bli spennende. Det er også spennende for våre unge spillere å få trene med dem.

Bjarmann har ennå ikke bestilt flybilletter for argentinerne til Oslo, og vet således ikke når de ankommer hovedstaden. Det kan bli aktuelt med ankomst neste uke. I så måte kan det være aktuelt med et comeback for begge spillerne i Lyns hjemmekamp mot Aalesund 13. mai.

Disse opplysningene er ennå ikke hundre prosent bekreftet.

Les flere saker på iOslo.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.