RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slanket seg til seriestart

Sist oppdatert:
I vinter kom noen ekstra kilo snikende på Brann-spiss Robbie Winters. Nå er han i førsteelleveren.

(iBergen.no) I høst pådro Brann-spiss Robbie Winters seg en skade som satte ham ut i flere måneder. Sesongoppkjøringen har ikke vært ideell og med skadefraværet snek det seg på noen ekstra kilo.

De er han kvitt nå.

- Trent hardt
Tirsdag ble det kjent at Branns nye stjerne Njogu Demba-Nyrén må stå over seriepremieren på grunn av en suspensjon for gule kort fra seriespill i Danmark. Dermed danner spissveteranen Winters angrepsduo sammen med Thorstein Helstad.

- De siste ukene har jeg trent hardt og formen er der nå. Det er ikke lett når jeg har slitt med skader, men jo nærmere man kommer seriestarten jo mer kribler jeg i beina etter å få spille, sa Winters til iBergen.no etter tirsdagens treningsøkt.

- Matchvekten er inne?

- Da jeg var skadet kom det noen ekstra kilo, men jeg skal være kvitt dem nå. Jeg bare gleder meg til å komme i gang med serien og det er ekstra gøy å få spille fra start foran et fullsatt Brann Stadion, sa Winters.

En medvirkende årsak til at kiloene falt av var sunnere kosthold.

- Klok spiller
Selv om Demba-Nyrén ikke spiller seriepremieren for Brann tror trener Mons Ivar Mjelde at det blir vel så bra å bruke spissduoen Winters/Helstad.

- Vi vet hva de to kan gjøre sammen og Robbie har kommet i form den siste tiden. Han er en klok spiller som til enhver tid vet hva han skal gjøre og er en spiller som fungerer godt sammen med Thorstein, skryter Mjelde og legger til:

- Jeg er sikker på at det blir vel så bra å bruke Robbie nå når Demba er ute, slår han fast.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere