Fredagens store snakkis var Marcel Kittel og måten han enkelt vant sin første seier i det spanske etapperittet.

Men bak det tyske stortalentet, gikk det riktig galt.

Michele Scarponi (Lampre), Jurgen Van den Broeck (Omega Pharma-Lotto), Joaquin Rodriguez (Katjusja), Vincenzo Nibali (Liqguigas). Disse sammenlagtrytterne lå i en haug bak de få rytterne som slapp unna og fikk utkjempet slaget om etappeseieren.

Tyler Farrar gikk også ned i bakken med et smell. Utrolig nok ser det ut til å gå bra med rytteren som ble kjørt bort i ambulanse på grunn av store smerter.

- De gode nyhetene er at han ikke har pådratt seg noen brudd. Han er stygt forslått og har synlige merker etter veltene, men det er ingenting som er brukket, fortalte sportsdirektør Bingen Fernandez til VeloNews.

Garmin-Cervélo håper fremdeles at 27-åringen er med når lørdagens etappe starter.

- Vi fikk han nettopp tilbake fra sykehuset (rundt 22:00, spansk tid i går) og legene vil undersøke ham ytterligere i morgen. Da tar vi avgjørelsen om han fortsetter. Det er ingen enkel etappe, så vi får se hvordan han føler seg etter en god natts søvn.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Farrar gikk i bakken sammen med blant andre Michel Golas (Vacansoleil), men det er foreløpig uklart hva som skapte massevelten.

Amerikaneren fikk en solid smell da han landet på ryggen, og opplevde også at flere ryttere kjørte på ham i stor fart mens han lå nede på bakken.

Vacansoleil melder lørdag morgen at polske Golas ikke kan fortsette rittet:

- Golas er ikke i stand til å fortsette vueltan. Rytteren, legen og den sportslige ledelsen har sammen kommet fram til denne avgjørelsen, skriver laget i en melding på Twitter.

PS! Tyler Farrar startet den 8. etappen av årets vuelta, men ble siden tvunget til å bryte.