Gå til sidens hovedinnhold

- Slår FFK i kvaliken

Bryne-trener Magnus Johansson tror Bryne vil stjele FFKs tippeligaplass hvis lagene møtes i årets kvalifisering til den øverste serien.

FREDRIKSTAD - BRYNE 2-2 (6-4 e.str.k.):

FREDRIKSTAD (TV 2 Nettavisen): - Vi kommer til mange muligheter og er bedre enn Fredrikstad i store deler av kampen. Vi slår FFK dersom vi møter dem i en kvalik, spår Bryne-sjefen.

- Skal bite fra oss
Bryne ligger for tiden på femteplass i årets adeccoliga, åtte poeng bak serieleder Aalesund – men bare ett poeng bak Bodø/Glimt, som for tiden innehar kvalikplassen.

- Man skal ikke se bort fra at vi henter inn en eller to forsterkninger i nærmeste framtid. Og vi har et bra lag fra før av, så vi skal nok bite godt fra oss denne høsten, sier han

Johansson er ikke spesielt skuffet over å ryke ut av cupen, selv ikke etter å ha klart seg så langt som til straffesparkkonkurranse.

- For meg er det fint å se at vi spiller såpass godt mot et tippeligalag. Vi var totalt sett det beste laget i den ordinære tiden, og det gleder meg veldig, sier han.

- Bedre lag
FFKs Øyvind Hoås er ikke helt enig med Bryne-treneren.

- All ære til Bryne, de har et godt lag og kom seg til sjanser. Likevel, jeg synes nok at vi var hakket vassere – og i ekstraomgangene kjørte vi jo regelrett over dem.

Tarik Elyounoussi er enig med sin lagkamerat.

- Vi har et bedre lag enn Bryne, og det synes jeg vi også viste i denne kampen. Og dersom vi mot formodning skulle havne på kvalik-plassen og fått Bryne som motstander – da tror jeg nok vi skulle slått dem, ja, sier han.

Reklame

Dette gir du til morsdagen

Kommentarer til denne saken