*Nettavisen* Sport.

Slår kraftig tilbake mot rapportene om at Guardiola tar over Juventus

KOBLES TIL JUVENTUS: Italiensk nyhetsbyrå hevder Pep Guardiola signerer for Juventus 4. juni, men City-topp ler av ryktene. Foto: Paul Ellis (AFP)

- Det er latterlig og feilaktig, sier Manchester City-topp Alberto Galassi om ryktene.

23.05.19 17:46

Torsdag ettermiddag melder det italienske nyhetsbyrået AGI at Pep Guardiola forlater Manchester City for å bli Juventus' neste hovedtrener.

Nyhetsbyrået hevder avtalen, som skal gi spanjolen en årslønn på 24 millioner euro, signeres 4. juni.

- Latterlig

Manchester City-styremedlem og advokat Alberto Galassi slå imidlertid kraftig tilbake mot påstandene og hevder de ikke medfører riktighet.

- Som Manchester City-rådgiver ble jeg veldig overrasket da et nyhetsbyrå publiserte helt feilaktige nyheter, sier Galassi til Sky Italia.

Galassi mener det er utenkelig at Guardiola signerer for Juventus i starten av juni.

- For det første ønsker han å bli i klubben og har to år igjen av kontrakten. For det andre ville ikke en klubb som Juventus ha lekket en nyhet av denne størrelsen. Det er latterlig, sier Galassi.

- Jeg og Nedved lo av dette

Citys styremedlem forteller videre at han for ikke lenge siden snakket med Juventus' visestyreformann Pavel Nedved om Guardiola-koblingen i media.

- Pep forstår ikke hvorfor ordene hans ikke blir hørt. For å være ærlig, forstår vi ikke hvorfor en klubb må forklare et faktum, at Guardiola ønsker å bli.

- Jeg snakket nylig med Pavel Nedved, og vi lo av dette. Bare la Pep være, og la ham nyte ferien.

Guardiola ledet Manchester City til lagets andre strake Premier League-tittel denne sesongen, men måtte se seg slått av Tottenham i kvartfinalen i Champions League.

Også Juventus sikret seg ligatittelen i Italia denne sesongen og røk ut i kvartfinalen i Champions League mot Ajax.

Annonsebilag