RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slår ring rundt Katja

Sist oppdatert:
DEBRECEN (TV 2 Nettavisen): Katja Nyberg er frustrert over negativ fokusering fra norsk presse. Nå slår landslaget ring rundt Larvik-spilleren. TV 2 Nettavisen følger kveldens kamp direkte kl 19.10.

Følg kampen direkte kl 19.10

Katja Nyberg reagerte veldig etter et intervju i etterkant av Spania-kampen. Hun synes norsk presse blir altfor negativt fokusert rundt hennes person og nektet å snakke med flere.

- Folk forlanger så veldig mye mer av henne enn man forlanger av andre spillere. Det begynner å bli litt irriterende for man ser ikke de sju, åtte, ni assistene hun har til de målene vi scorer. Man ser bare på de gangene hun ikke scorer eller kaster bort ballen, sier Marit Breivik etter søndagens morgentrening.

Scorer på tre av seks
TV 2 Nettavisens statistikk viser at hun har 13 tekniske feil og har scoret på tre av seks skudd.

Noe i underkant av det en kan forvente av en bakspiller som har spilt så godt som hele tiden både mot Ukraina og Spania. Likevel er Breivik fornøyd med det Nyberg har prestert.

- Katja er bedre i forsvar enn hun noen gang har vært før og hun er god for Norge, sier hun.

Slår ring rundt Nyberg
Nå slår landslaget ring rundt Nyberg og støtter henne. Breivik håper at pressen skal være mindre kritisk til venstrebacken.

- Hvorfor i all verden skal vi stille større krav til henne enn vi stiller til de andre? Det blir hun utsatt for ganske ofte og det synes vi det ikke er noen grunn til, sier hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere