Gå til sidens hovedinnhold

Slår seg opp på statistikken

Ole-Kristian Tollefsen klatrer på listen over NHLs råeste spillere. Se listen.

LA KINGS - COLUMBUS BLUE JACKETS 3-0: Ole-Kristian Tollefsen hadde en rolig førjulstid, uten slåssing og for mange utvisningsminutter.

Men på nyttårsaften våknet fighteren i ham til live igjen og Chicago Blackhawks' Martin Lapointe fikk føling med 22-åringens never av stål. Etter en måned uten nevekamp, er Ole-Kristian Tollefsen for alvor begynt å klatre på utvisningsstatistikkene igjen.

Nytt slagsmål
I natt var det Tom Kostopoulos fra Los Angeles Kings som kom i klammeri med Columbus Blue Jackets' «politimann». Drøyt midtveis i andre periode røk de to i tottene på hverandre og måtte skilles av dommerne. Det endte som vanlig med fem minutter i utvisningsboksen for slåssing.

Tidligere i kampen hadde Tollefsen pådratt seg en to minutters utvisning.

Med sju utvisningsminutter, øket han totalen for sesongen til 57 minutter i «fryseboksen».

Langt frem
Han er med det på 39. plass på listen over de mest utviste spillerne i NHL denne sesongen. Men det er langt opp til Matthew Barnaby. Dallas Stars-spilleren har rukket å sone 118 minutter på sine første 36 kamper.

Michael Cammalleri ga LA Kings ledelsen tidlig i første periode. Blue Jackets kjempet iherdig for å få et utligningsmål. I stedet scoret Sean Avery og Lubomir Visnovsky hver sin gang i tredje periode.

Dette var Kings' sjette strake seier over Blue Jackets hjemme i Staples Center.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar