PSGs sportsdirektør Leonardo var svært misfornøyd med at Lionel Messi ble tatt ut i Argentinas landslagstropp som natt til lørdag vant mot Uruguay, og som skal møte Brasil i løpet av de kommende dagene.

- Vi er ikke enige om å la en spiller, som for oss ikke er i en fysisk tilstand, og som er i en rehabiliteringsfase, bli valgt. Det er ikke logisk, og disse type situasjonene fortjener virkelig en enighet med FIFA, sa Leonardo nylig til franske Le Parisien.

- Akkurat nå har han spilt mer for Argentina enn med klubben, sa han.

Les også: PSG misfornøyde med Messi-avgjørelse

- Vi har all rett

På en pressekonferanse i forkant av Argentinas kamp mot Uruguay natt til lørdag, var imidlertid landslagssjef Lionel Scaloni tydelig på at 34-åringen etter all sannsynlighet var spilleklar.

- I prinsippet tror vi Leo er bra. Leo Ønsker å spille og jeg ønsker at han skal spill, sier Scaloni.

Samtidig svarer han på kritikken fra Leonardo.

- Vi har en god relasjon med Leonardo. Walter Samuel (Scalonis assistenttrener) kjenner ham. Det er forståelig at de sier det på grunn av de tre kampene i september og deretter i oktober. Det har vært mange kamper og mange reiser, og vi forstår hvorfor de sier det.

- Men vi har all rett til å kalle ham opp og spille med ham om han er fysisk kapabel til det, forteller Scaloni.

I 1-0-seieren over Uruguay startet Messi på benken, men han ble byttet inn og fikk cirka et kvarter på banen.

Flere mål for Argentina enn PSG i høst

Messi har hatt en vanskelig start på karrieren i Paris etter overgangen fra Barcelona, og har fortsatt til gode å score i ligaen denne sesongen.

Argentineren har null mål og null målgivende pasninger på sine fem første kamper i Ligue 1. Til gjengjeld står han oppført med tre scoringer på tre kamper i Champions League.

Les også: Mener United-spillerne behandles som idioter: - Kjenner dem ikke igjen

I samme periode hadde Messi spilt fem kamper for Argentina og notert seg for fire scoringer, før kampene mot Uruguay og Brasil.

I den søramerikanske VM-kvalifiseringen ligger Argentina som nummer to i gruppa, og mye tyder på at de blir å se i Qatar-VM i 2022.