RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slet i comebacket

Foto: Nikki Boertman / AP
Sist oppdatert:
Venus Williams måtte ha et tredje sett for å slå Akiko Morigami natt til tirsdag.

Den amerikanske tennisstjernen har vært ute i fire måneder med et skadet håndledd, og var sjeleglad for i det hele tatt å kunne stille opp i tennisturneringen i Memphis denne uka. Natt til tirsdag slo hun Akiko Morigami gjennom tre sett.

- Jeg visste ikke hvordan jeg ville føle meg, fordi håndleddet fortsatt var svært ømt på trening. Det vil sannsynligvis være litt vondt i morgen, men forhåpentligvis går det greit, sa hun etter kampen.

Den femdoble Grand Slam-vinneren åpnet forrykende mot japanske Morigami, og tok hjem første sett med sterke 6-1. Så begynte det imidlertid å kladde på centercourten, Morigami tok hjem andre sett med 2-6, før det siste var jevnt og endte 6-4.

- I det andre settet begynte jeg å tenke for mye og jeg gjorde noen feil. Plutselig var det som om jeg ikke kunne forhindre feilene, de sto nærmest i kø, forklarte hun.

Skadeproblemene startet under fjorårets French Open og Wimbledon. Hun forsøkte å gjøre et comeback i oktober, men skaden var ikke skikkelig leget. Nå er hun imidlertid på full fart tilbake igjen, og møter 16 år gamle Caroline Wozinacki fra Danmark.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere