RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Henrik Bagge/Scanpix

Slet tungt mot Tunisia

Sist oppdatert:
Norge må heve spillet skal de forsvare EM-gullet.

TUNISIA - NORGE 24-33 (13-12):

EM-kvalifiseringen er i full gang, men Norge, som er regjerende europamester, og vertsnasjon Nederland har begge fri. Derfor spiller de to lagene en miniturnering sammen med Tunisia som en siste test før mesterskapet.

Sluttresultatet mot Tunisia ser meget positivt ut, men det gir ikke et korrekt bilde av kampen som ble spilt i Rotterdam fredag kveld.

Norge gikk oppskriftsmessig opp i en 10-5 ledelse, men nordafrikanerne svarte med en sterk avslutning på omgangen og gikk til pause med en 13-12 ledelse.

- Vi skapte sjansene, men brant dem. Og vi var heller ikke helt patent bakvoer, konstaterer landslagstrener Mia Hermansson Högdahl til handball.no.

Norge hevet seg imidlertid i den andre omgangen og kontret Tunisia i senk.

Lørdag kveld er det nederland som står på andre siden av parketten og det blir Norges siste test før alvoret starter. Högdahl vet hva som venter de norske jentene når vertsnasjonen skal slås.

- De er temposterke og løper vel så mye som oss. Så vi må regne med å bli satt på prøve i returspillet, tror Mia Hermansson Högdahl.

Fakta fra Tunisia - Norge:
Norske målscorere: Heidi Løke 7, Camilla Herrem 6, Stine Bredal Oftedal 6, Linn Jørum Sulland 5, Amanda Kurtovic 3, Kari Mette Johansen 2, Pernille Wibe 2, Karoline Næss 1, Tonje Nøstvold 1.

Toppscorer Tunisia: Rafika Marzouk 7 mål

Utvisninger: Tunisia 3x2 min, Norge 3x2 min.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere