*Nettavisen* Sport.

Slik dobler du innsatsen i kveld

Foto: STIAN LYSBERG SOLUM (SCANPIX)

To hjemmelag med fine forutsetninger spilles på kveldens oddskupong.

17.01.08 10:54

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og ishockey

Antydninger til fremgang
Lillehammer fikk sist en leksjon i taktisk god hockey, da de ble kontret i senk av Comet på egen is. Lillehammer vant skuddstatistikken, men tapte til slutt med hele 0-7. Gangen før kapret de dog et meget sterkt bortepoeng mot formsterke Storhamar, og Stavanger ble banket 6-3 i hjemmekampen før det. Lillehammer har vært positive store deler av sesongen, og har slått mange av topplagene. De står med respektable 4-0-2 på de seks siste hjemmekampene.

TIK ligger fortapt i bunnen av tabellen med grusome 3-4-26 til nå. Sist var de sjanseløse hjemme mot Sparta, og de har tapt sju av de åtte siste kampene. De tapte hjemme mot dagens motstander for drøye to uker siden, og de tapte 1-5 sist de gjestet Lillehammer. Vi tror vertene reiser seg etter stortapet sist, og knuser jumboen nok en gang.

Nytt bortetap for Stjernen
Stavanger tapte sist 3-4 etter forlengning borte mot formsterke Comet etter en jevn kamp. Formen og spillet er vesentlig bedre nå enn i sesonginnledningen, og hjemme har de vist gode takter i det siste. 3-0-1 på de fire siste hjemmekampene, og tapet kom mot godtgående Storhamar.

Stjernen gjorde en respektabel innsats på Hamar sist, men måtte uansett reise hjem uten poeng. De har et godt stykke opp til Furuset som ligger på den siste sluttspillsplassen, og med 11 tap på de 12 siste kampene ser det mørkt ut med tanke på sluttspill. De har slitt med skader og sykdom hele sesongen, og fortsatt så mangler de noen mann. Lagene møttes i Fredrikstad for drøye to uker siden, og den gang vant Stavanger hele 6-0. Tilsvarende møte i Stavanger endte med 3-0 til vertene. Stjernen er ligaens svakeste bortelag, og vi tror de går på nok en smell her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag