RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik er lagenes skade-situasjon

Sist oppdatert:
Her får du siste nytt om skader, karantener og debutanter i din klubb foran helgens kamper.

Bodø/Glimt: Cato Hansen er som kjent ute av spill for resten av sesongen. I tillegg sliter Stig Arild Råket og Stian Theting med småskader. Erik Hoftun debuterer.

Brann: Martin Andresen er ute med skade, mens nyinnleide Michael Helegbe ennå ikke har ankommet Bergen. Trond Fredrik Ludvigsen kan få sin Brann-debut.

Fredrikstad: Lars Blixt er suspendert på grunn av tre gule kort. Raymond Kvisvik får sin seriedebut for FFK.

Ham-Kam: Glenn Ståhl har fått konstatert avrevet korsbånd. Peter Sørensen er fortsatt skadet, mens både Jan Michaelsen og Joachim Sørum neppe blir klare i tide. Nykommerne Jess Thorup og Markus Ringberg kan få sin seriedebut for Kamma.

Lillestrøm: Michael Mifsud fikk en smell i ankelen onsdag, men blir trolig klar til mandagens kamp mot Start. Ellers er alle i Lillestrøm skadefrie.

Lyn: Øyvind Leonhardsen er litt usikker etter smellen han fikk sist. Leo skal testes på lørdag. Ellers skadefritt og greit. Kevin Larsen og Bjarne K. Ingebretsen spiller for U19-landslaget, og er uaktuelle.

Molde: Erlend Ormbostad, Thomas Mork og Dag Roar Ørsal er ute med skader.

Odd Grenland: Erik Holtan, Sebastian Henriksson og Bent Inge Johnsen er ute med skader. Olivier Occean er tilbake fra landslagsspill med Canada i Gold Cup, og stiller frisk og rask i søndagens bortekamp mot Tromsø.

Rosenborg: Frode Johnsen, Mika Koppinen og Bjørn Tore Kvarme er uaktuelle på grunn av skader. Koppinen er ute i åtte uker, Johnsen og Kvarme kan bli friskmeldt i neste uke. Uaktuelle søndag er også Alexander Tettey og Per Ciljan Skjelbred, som er opptatt med spill for Norge i U19-EM. Ellers melder Rosenborg at trener Per Joar Hansen sliter med en liten lyskestrekk.

Start: Johannes Hardarsson er suspendert på grunn av tre gule kort.

Tromsø: Målmann Knut Borch er den eneste usikre, men Gutan håper han kan bli skadefri i tide. Bo Andersen, som har avtale med Tromsø om å steppe inn ut sesongen, er neppe med mot Odd, mens Bjørn Strøm, Tamas Szekeres, Rune Johansen er alle spilleklare. Og Tromsø jobber med å få papirene til Stephen Ademolu i orden innen søndagens kamp. Ifølge assistenttrener Steinar Nilsen kommer TIL først til å bestemme seg for om de vil satse på Runar Normann i neste uke.

Viking: Jørgen Tengesdal, Ronny Deila og Trygve Åse Lunde er tvilsomme, mens Peter Kovacs sliter med langtidsskade. (Kilde: aftenbladet.no) Hannes Sigurdsson er også tvilsom.

Vålerenga: Ronny Johnsen er uaktuell til lørdagens kamp mot Ham-Kam. Veteranen har ikke trent siden søndag på grunn av akillesproblemene. Han prøver seg muligens fredag, men ifølge Kjetil Rekdal er det mest sannsynlig at han tidligst er klar til tirsdagens kamp i Champions League. Tore André Flo ga seg litt tidligere på torsdagens trening, men tror selv han er klar til lørdagens kamp. Ellers alle skadefrie. Arnar Førsund spiller på U19-landslaget, og er uaktuell.

Aalesund: Helt skadefri stall for første gang på svært lenge, og trener Ivar Morten Normark rapporterer om 25 spillere på trening. Ingen karantener. Gustave Bahoken er spilleklar og kan få sin debut i AaFK-forsvaret.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere