RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik er Tiger'n på PS3

Sist oppdatert:
«Tiger Woods PGA Tour 07» er nesten hole-in-one. Nesten.

(Spillmagasinet): Golfspillet «Tiger Woods PGA Tour 07» er en atypisk EA-oppfølger. Der hvor de vanligvis bare byr på litt mer innhold og et par puslete funksjoner, byr Tigers siste blant annet på et splitter nytt siktesystem.

Nytt siktesystem

Istedenfor den lille pilen har du nå en svær sirkel, og hvor godt slaget ditt er avgjør hvor nærme midten av denne ballen lander. Dette gjør så du kan planlegge spillet ditt bedre, du har mer kontroll over hvordan tingene går og kan spille mer strategisk.

Du er likevel langt i fra udødelig, et dårlig slag sender ballen din alle andre steder enn dit du vil. Og motstanderne er blitt mye bedre siden sist, allerede i starten setter de ferdighetene dine på prøve.

Bare din feil

Hvis du er av typen som lett blir sur, bør du styre langt unna «Tiger Woods PGA Tour 07». Du slår ballen ved å bevege venstre styrestikke frem og tilbake, og det er bare dine ferdigheter som avgjør om ting går som de skal eller ikke.

Med andre ord, hvis noe går skeis kan du ikke skylde på andre deg selv, noe som fort går utover alt og alle som befinner seg i nærheten.

Når du for eksempel er millimeter unna å senke en putt for n’te gang, bør du sørge for at kjærester, kjæledyr og knusbare ting er utenfor rekkevidde.

Mye å gjøre

I vant EA-stil er alle mulige lisenser på plass, og spillet byr på tolv ekte baner og en rekke kjente golfere. Du kan blant annet spille mot Tiger Woods (sjokk) og Annika Sörenstam.

Enspillerdelen lar deg, i tillegg til å spille de obligatoriske enkeltrundene, lage din egen golfer og styre han gjennom fem år på PGA Touren. Det er så absolutt ikke gjort i en fei og «Tiger Woods PGA Tour 07» både varer og rekker.

Spillet inneholder også en akkurat passe saftig flerspillermodus. Du kan kjempe med opptil fire andre lokalt eller over nettet, og det finnes definitivt verre måter å slå ihjel et par timer på.

For likt forgjengeren

Teknisk er spillet helt på det jevne. Spillerne ser ut som de skal, men omgivelsene er ikke spesielt vakre. Lyden er for øvrig meget god.

Spillets største, og i grunn eneste, problem, er at det har altfor mye til felles med forgjengerne. Selv om det nye siktesystemet er kult, sitter du for ofte med følelsen av å spille et av de tidligere spillene i serien.

Godt golfspill

Hvis du er hypp på et nytt golfspill, er «Tiger Woods PGA Tour 07» det beste du kan få tak i. Minuset er bare at du like så greit kan investere i en av de tilnærmet like gode og billigere forgjengerne (samtlige fungerer, ifølge Sony, på PS3).

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere