Gå til sidens hovedinnhold

Slik feiret han 250 millioner

Timer før kampen skrev han under på en avtale verdt 250 millioner kroner. Og slik feiret han den.

Ottawas Dany Heatley ble den store helten for laget da han scoret seiersmålet i overtidsspillet i oppgjøret mot Toronto Maple Leafs natt til torsdag. I sesongens første NHL-dyst vant Ottawa 4-3 - på bortebane.

To mål
Heatley hadde også tegnet seg på scoringslisten tidligere i kampen. Passende nok siden han bare timer tidligere skrev under på en seksårskontrakt med klubben verdt 45 millioner dollar. Med dagens dollarkurs tilsvarer det 250 millioner norske kroner.

- Det føles bra. Ingen tvil om det. Det var en god dag. Å få i stand kontrakten før sesongen var herlig. Å vinne her etterpå var enda bedre, sa Heatley etter kampen, ifølge Reuters.

Heatley sa før sesongen at han ville vente til slutten av året med å diskutere en ny kontrakt dersom ikke betingelsene kom i orden før sesongen begynte.

Elsker fansen
- Jeg har sagt før at jeg elsker Ottawa, jeg elsker fansen og det er en herlig organisasjon her. Jeg er bare overlykkelig over å kunne være her i ytterligere seks år, sa han videre.

Antoine Vermette og Daniel Alfredsson scoret de andre målene for Ottawa, mens Nik Antropov (2) og Matt Stajan nettet for Toronto.

I de andre kampene i NHL i natt scoret Jiri Hudler vinnermålet da Detroit Red Wings slo Anaheim Ducks 3-2 i Detroit. Saku Koivu scoret seiersmålet for Montreal Canadiens i kampen mot Carolina Hurricanes, som også endte 3-2. I det siste oppgjøret vant Colorado Avalanche 4-3 over Dallas Stars. I det oppgjøret scoret Paul Stastny tre mål.

Reklame

Nå: Vi selger ut Pondus-bøkene på lager fordi vi skal flytte