*Nettavisen* Sport.

Slik følger du VM i Nettavisen

Foto: Olivier Morin / AFP / NTB scanpix

Vi satser knallhardt på live-dekning av VM i alpint, skiskyting og nordiske grener.

Nettavisen har alltid vært en avis for vintersportelskere. I over et tiår har vi gitt våre lesere direkteoppdateringer fra de store konkurransene i kjente og kjære idretter som langrenn, hopp og alpint.

Denne vinteren er Nettavisens tilbud bedre enn noensinne.

Alle øvelser dekkes i vårt nye livestudio, som dere finner på livesport.nettavisen.no. Her kommer våre journalister med all informasjon du trenger for å få oversikt over hva som skjer, her henter vi fram interessante og relevante bilder, videoer og twittermeldinger og her gir vi deg tidene og spenningen.

Det nye livestudioet gir oss dere lesere mulighet til å kommunisere direkte med våre journalister, gjennom en enkel kommentarfunksjon.

I samarbeid med Det internasjonale skiforbundet (FIS) kan vi også tilby alle elektroniske målinger av utøverne i sanntid, enten det gjelder målgang, mellomtider, hopplengde eller stilpoeng.

- Vi er stolte over å kunne tilby våre kjære lesere en så god dekning som vi har nå, sier Nettavisens sjefredaktør Gunnar Stavrum.

- Vintersport er viktig for det norske folk og viktig for Nettavisen. Vi håper og tror at leserne vil sette pris på det tilbudet de får gratis hos oss, legger han til.

Under finner man en oversikt over alt Nettavisen skal følge direkte den neste måneden, fra VM i alpint, skiskyting og nordiske grener (langrenn, hopp og kombinert). Programmet er tettpakket og kommer til å by på mye moro.

Dekningen av hver øvelse begynner om lag en time før konkurransestart.

N.B. Nettavisens livestudio fungerer også utmerket på mobiltelefoner og lesebrett. Klikk her for å gå til mobilversjonen av Nettavisens livestudio.

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.