RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik forbereder Contador seg til touren

Sist oppdatert:
Sjekk Alberto Contadors rittprogram.

Den nye sesongen nærmer seg. Det betyr at rytternes rittplaner begynner å bli klare. Vi har allerede skrevet om Thor Hushovds plan fram til og med OL i London.

Nå er det Alberto Contador som står for tur.

Spanjolen åpner sesongen i Argentina. Der sykles et klassisk sesonginnledningsritt, Tour de San Luis, hvor det søramerikanske eliten kan måle krefter mot mange kjente stjerner fra Europa.

Videre skal han sykle på Mallorca, der det i starten av februar arrangeres fem endagsløp. Det er også en sammenlagtliste i rittene, men rytterne kan velge å stå over en eller flere dager.

Deretter fortsetter Contador februar med Volta ao Algarve. Det portugisiske rittet er populært i feltet og Contador har vunnet rittet to ganger.

Italia og Tirreno-Adriatico bli neste stopp for spanjolen. Rittet starter sjuende mars og varer i én uke.

Etter to ritt på rappen i utlandet er det på tide å komme seg hjem. Catalonia rundt sykles fra 19. mars før april måned innledes med å innta Baskerland for Baskerland rundt.

Det siste rittet før Tour de France blir som vanlig Criterium du Dauphiné, pluss en eventuell deltakelse i det spanske mesterskapet.

PS: Alt dette forutsetter at spanjolen blir frikjent i idrettens voldgiftsdomstol over nyttår.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere