Gå til sidens hovedinnhold

Slik forklarer Mancini slåsskampen med Balotelli

City-manageren ble pepret med spørsmål på fredagens pressekonferanse.

Mario Balotelli og Roberto Mancini havnet i slåsskamp under torsdagens trening og måtte til slutt skilles av andre trenere.

Episoden har vakt voldsom oppsikt på balløya, og mange var spente på hvordan Manchester City ville forklare situasjonen.

LES SAKEN:
Her slåss Mancini og Balotelli
.

Det var derfor knyttet stor interesse til den obligatoriske pressekonferansen i Manchester fredag formiddag, der det var det usikkert om City-manager Roberto Mancini ville delta.

Tidligere har City-sjefen sendt assistenttrener David Platt for å holde pressekonferansene, men Mancini møtte selv opp for å møte ulveflokken.

Pepret med spørsmål
Det første spørsmålet han fikk dreide seg selvsagt om slåsskampen med Balotelli. Han forklarte episoden slik:

- Vi spilte en kamp, og han sparket lagkameraten sin. Da ba jeg ham forlate banen, men det ville han ikke. Da tok jeg tak i trøya hans. Det var ingenting spesielt, ingen slåsskamp, sier Mancini til Sky Sport News.

- Bildene ser dårlige ut?

- Bildene er feil, det så verre ut enn det var. Det hele var over på tre eller fire sekunder, sier Mancini, som nekter for at Balotelli blir bøtelagt av klubben for episoden.

- Mistet du tempermentet?

- I et par sekunder, for han ønsket ikke å gå av banen, sier Mancini, som også røper at han ikke har snakket med Balotelli etter bråket på torsdagens trening.

Han ble også spurt om episoden vil få noen konsekvenser for Balotelli, men det nekter han for.

- Dette forandrer ingenting. Slike ting kan skje, vanligvis mellom to spillere, men dette var annerledes. Jeg ville han skulle forlate banen, men det gjorde han ikke. Det var ikke bra, men situasjonen er denne: Jeg slåss ikke med Mario, og dette har ikke forandret tankene mine om han, sier Mancini.

- Utrolige greier
Manchester Evening News-journalisten Mike Keegan meldte torsdag at et vitne levnet liten tvil om at situasjonen var alvor - ikke lek og moro.

- Det så ut som Mancini prøvde å slenge Balotelli i bakken, men han klarte ikke å få ham ned. Utrolige greier, skriver Keegan.

Daily Mail skriver fredag at Balotelli har avtalt å møte klubb-presten Peter Horlock fredag. Horlock skal lenge ha fungert som en samtalepartner for spissen, og nå er det kanskje større behov for en prat enn noen gang.

Nå gjenstår det å se om Balotelli overlever overgangsvinduet som City-spiller. Man får nok ikke mange penger igjen på oddsen om man tipper at Balotelli spiller i en annen drakt enn den lyseblå når vi skriver 1. februar.

Kommentarer til denne saken