RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik fristes publikum til å komme på kamp

Foto: Privat/fremover.no
Sist oppdatert:
Narviks fotballgutter tar grep etter en dårlig vårsesong.

FK Mjølner fra Narvik har slitt seg gjennom vårsesongen i andredivisjon, og ligger på niendeplass i fjerdeavdeling etter ti kamper.

Nå har spillerne tatt grep.

For å lade opp til høstsesongen, som begynner allerede lørdag, la de sporty spillerne, på oppfordring fra trener Ivar Morten Normark, ut et nakenbilde av troppen på Facebook med teksten «Vi guttan ønske dæ en fortsatt god sommer».

- Vi gikk tur opp Fagernesfjellet på lørdag og det var da Ivar Morten kom med forslaget om å ta et nakenbilde. Det har jo vært en trend den siste tiden å legge ut slike bilder, så vi tenkte at vi ikke kunne være noe dårligere, sier midtbanespiller Andreas Markussen, som delte bildet, ifølge fremover.no.

- Det kan være starten på en trend. Kom dere ut og trim, og gjør det samme som vi gjorde. Jeg har sett mange som går til forskjellige topper i Narvik, men jeg har ikke sett så mange nakenbilder, sier Normark.

Det frodige bildet fikk på kort tid flere hundre «likes».

- Vi gjorde det for å skape litt blest. Vi har jo kamp til helga, og dette er en måte å nå ut til folk på. Men jeg tror ikke vi topper denne. Ikke på kort sikt i hvert fall, sier Markussen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere