HTML EMBED

Det er få lag som har gjort like mye ut av seg som australske Orica GreenEdge i årets Tour de France.

Først stakk laget av med oppmerksomheten da deres bussjåførs noe forsenede inntog i målbyen Bastia endte med at bussen ble stående bom fast i målseilet bare minutter før rytterne skulle spurte om etappeseieren.

Les også:Buss-skandale skapte tour-kaos

Et par dager senere var laget i rampelyset av langt mer gledelige årsaker, da Simon Gerrans spurtslo Peter Sagan og sikret lagets første Tour ed France-seier noensinne. Samme mann overtok ledertrøyen etter lagtempoen, som det australske laget gikk til topp i.

Den gule trøyen ga Gerrans videre til sin romkamerat Darryl Impey, som dermed ble første afrikaner til å bære den gule ledertrøyen i verdens største sykkelritt.

Les også:Edvald tre sekunder fra gult

På tourens første hviledag sørger laget igjen for å stjele overskriftene, denne gangen med en musikkvideo av det morsomme slaget.

SE VIDEOEN I TOPPEN AV ARTIKKELEN!

Ryttere og støtteapparat rocker det spinkle sykkelarmer og sykkelbein takler i lagets hyllest til AC/DC. Det er selvfølgelig bandets monsterhit "You shook me all night long" som setter tonen for denne hysteriske videoen.

PS: Det er ikke første gang Orica GreenEdge gjør et slik stunt. For et knapt år siden spilte de inn en musikkvideo til fjorårets sommerhit "Call Me Maybe" og lanserte den under Vuelta a Espana. Den videoen har foreløpig 750.000 klikk på Youtube.

HTML EMBED