RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik leker en VM-favoritt

Foto: Paul White (Ap)
Sist oppdatert:
Torres-comback, storseier og leken fotball.

SPANIA - POLEN 6-0:

Spania er udiskutabelt en av de største VM-favorittene. Det beviste de til gangs da de knuste Polen 6-0 i den siste oppkjøringskampen i Murcia.

Bare hør på denne listen av målscorere, så skjønner du at Spania har et relativt solid lag: David Villa, David Silva, Xabi Alonso, Cesc Fabregas, Fernando Torres og Pedro Rodriguez.

Lekent
Det var David Villa som åpnet scoringsballet, og like etter doblet David Silva ledelsen etter et usedvanlig lekent angrep.

Spania presset på og nærmest heppet litt på 16-meteren til Polen før Andrés Iniesta stakk tåa under ballen og vippet den over forsvarslinjen til Polen.

Den vippen hadde Xavi forutsett og kom alene med den polske United-målvakten Tomasz Kuszczak. Bare for å gjøre lekenheten komplett sendte Xavi ballen videre med en presis førstetouch til Silva som fra seks meter kunne bredside ballen i det tomme målet.

Torres-comeback
Seieren var også Fernando Torres’ (26) comebackkamp.

Liverpool-spissen, som avgjorde EM-finalen for to år siden, har gått skadd siden april og måtte gjennomgå operasjon i kneet. Etter å ha blitt byttet inn i annen omgang, brukte Torres nøyaktig ti minutter på å finne nettmaskene etter et innlegg fra Pedro Rodriguez.

Bare seks minutter senere satte Rodriguez selv punktum til 6-0.

Scoringen var Torres' 24. for landslaget.

Xabi Alonso og Cesc Fabregas stod for to mål tidlig andre omgang før Torres viste seg fram.

Iniesta ut med skade
Den eneste streken i regningen var at midtbaneelegant Andrés Iniesta måtte byttes ut like før pause med en mulig muskelstrekk

Spania spiller første VM-kamp mot Sveits 16. juni. Så venter Honduras (21. juni) og Chile (25. juni).

(©NTB/Nettavisen)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere