Gå til sidens hovedinnhold

- Slik skal Liverpool løse problemet

Sjekk Premier League-klubbens ønskeliste.

Liverpool har tatt steg spillemessig under Brendan Rodgers' ledelse denne sesongen, men den røde klubben har fortsatt et stykke igjen til toppen.

Denne sesongen har klubben vært langt mer effektive framover, enn forrige sesong, mye takket være en Luis Suarez som har funnet ut hvor målet står.

Bakover har det imidlertid vært mye å sette fingeren på. Verken Martin Skrtel eller Daniel Agger har prestert slik et stopperpar i Liverpool burde gjøre.

Det er faktisk superveteran Jamie Carragher som har vært Liverpools beste midtstopper denne sesongen, men publikumsfavoritten legger opp etter den inneværende sesongen.

Flere navn
Dermed sier det seg selv at Rodgers og hans team må ut å jakte midtstoppere til sommeren, helst flere enn én.

Rodgers har tidligere uttalt at han er fornøyd med den støtten han har fått av klubbens eiere, og at dialogen om sommerens overgangsplaner allerede er godt i gang.

Skal vi tro lokalavisen Liverpool Echo, så skal en ny midtstopper stå høyt på prioritetslisten, og flere aktuelle kandidater blir nå nevnt i forbindelse med Liverpool.

Ashley Williams, som jobbet med Rodgers i Swansea, har blitt hyppig koblet, og må sees på som et reelt alternativ i Anfield-klubbens stopperjakt.

Et annhet navn som blir nevnt er belgiske Tobias Anderweireld. 24-åringen holder til i Ajax, en klubb som har fostret habile menn som Jan Vertonghen og Thomas Vermaelen.

- Er interesse
Mamadou Sakho fra Paris St. Germain, Dede fra brasilianske Vasco da Gama og Douglas fra nederlandske FC Twente er også menn som skal stå på blokka til Liverpool.

Nicola N'Koulou fra Marseille er det siste navnet som har dukket opp.

Ifølge nettstedet Tuttomercatoweb skal Liverpool ha vist konkret interesse for ettertraktede Dede.

- Det er interesse fra Liverpool. Men det har ikke vært samtaler om en overgang mellom de to klubbene, sier spillerens agent, Guillano Aranda, til nettstedet.

Milan skal være en annen klubb som jakter 24-åringen med landskamper for Brasil.

- Det har vært kontakt mellom Vasco da Gama og Milan. Interessen er konkret, men de har enn så lenge ikke kontaktet meg. Vasco venter på et bud, sier agenten.

Hva med Carroll?
Samtidig som det jaktes forsvarsspillere, er det fortsatt usikkert hva som skjer med spiss Andy Carroll. Han har vært utlånt til West Ham denne sesongen.

Londonklubben kommer trolig ikke til å kjøpe den store mannen. Liverpool skal kreve rundt 17-18 millioner pund for spissen som i sin tid kostet de røde 35 millioner pund.

Newcastle blir stadig nevnt som ny arbeidsgiver for Carroll, men hvorvidt Tyneside-klubben er villig til å møte Liverpools pris, er ikke kjent.

Se Rodgers snakke om Carroll:

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', '12wctf8t11ryo10985smb6bj9c', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-12wctf8t11ryo10985smb6bj9c', 'eplayer14');
Reklame

Nå er det superpriser på Pondus-album

Kommentarer til denne saken