RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik skal vi tredoble innsatsen

Foto: Stian Lysberg Solum/SCANPIX
Vi spiller 3. divisjon for alle penga i kveld.

Langoddsen har 20 objekter på menyen denne fredagen. Kun fotball, hentet fra norsk 3. divisjon, Irland og USA. Vi har funnet to gode vinnerkandidater i 3. divisjon.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
Trosvik i 3. divisjon avdeling 1 er i kjempeform og scorer mange mål for tiden, faktisk hele 14 på de tre siste kampene, som alle er vunnet. De slo til med 4-1-borteseier på Nordstrand, som store underdogs. Bøler har et bra lag, men varierer mye, og forrige runde ble en nedtur med bare 1-1 mot bunnlaget Borgen. Trosvik til 2,30 blir dagens langskudd.

Dagens avslag
Skedsmo har bare vunnet 1 av 4 hjemmekamper denne sesongen. I kveld kan de spilles til 1,25 mot Vestli, bunnlaget som har begynt å ta poeng igjen og har 1-2-1 på sine fire siste. Selv om hjemmeseieren ser sannsynlig ut, blir 1,25 på Skedsmo alt for lavt og dagens avslag.

Dagens spill
Det blir to objekter fra 3. divisjon denne fredagen også. Vi var dristige forrige fredag og satset på to borteseire til over 2 i odds hver, og vi var et godt stykke unna å lykkes. Denne gangen spiller vi to favoritter på hjemmebane, så oddsen blir noe lavere, men sjansen for treff bør også være adskillig bedre.

Eidsvåg - Midsund
3. divisjon avdeling 9. Vi må innlede med å korrigere oss selv, da vi forrige fredag lanserte Eidsvåg som dagens langskudd mot Skarbøvik, på grunnlag av Eidsvåg hadde tatt sesongens første seier, hjemme mot Elnesvågen og Omegn, noen dager i forveien. Grunnlaget var feil, for Eidsvåg tapte kampen mot Elnesvågen og Omegn 0-3, de vant ikke 3-2, slik det fortsatt står i Norsk Tippings og speaker.no sine tabelltjenester. Ikke desto mindre vant Eidsvåg hjemmekampen mot Skarbøvik 2-0, og med det tok altså Eidsvåg sesongens første seier.

I kveld skal Eidsvåg i aksjon igjen, i bunnoppgjør mot Midsund. Seieren mot Skarbøvik smakte naturligvis veldig godt, og etter ni strake tap kan man heve hodet adskillige hakk, for Skarbøvik spilte som kjent i 2. divisjon forrige sesong og er, eller var hvertfall, blant opprykksfavorittene. Kampen var jevnspilt og begge Eidsvågs mål kom på straffespark.

Vi leser på klubbens hjemmeside at laget nå er styrket av to tidligere spillere som er hjemme på sommerferie fra studier. Heggset og Telstad har henholdsvis 128 kamper og 37 mål og 20 kamper og 2 mål for Eidsvåg.

Midsund startet sesongen positivt, med poeng i de tre første kampene, men siden har det gått nedover. 0-1-6 på de syv siste rundene gjør at de ligger nest sist. Forrige bortekamp spilte de 2-2 mot Elnesvågen og Omegn, mer et resultat av at Elnesvågen sviktet fullstendig enn at Midsund spilte godt, i følge rapportene. Midsund har 0-3-2 på bortebane så langt. Utfra kampreferatene ser vi at Midsund gjerne havner under tidlig i kampene. 1-3 tapet hjemme for Bergsøy sist var den første kampen på en god stund der de holdt buret rent en hel omgang.

15 år gamle Obiech fikk spilletid mot Bergsøy forrige runde, han må være en av de yngste 3. divisjonsspillerne i landet. Utover dette har vi ikke fått tak i lagnyheter.

Det er visstnok over 30 år siden disse møttes i offisiell kamp, så historien har lite å fortelle oss. Dette er et bunnoppgjør og vi må regne med at det kan bli jevnt. Eidsvågs store opptur mot Skarbøvik for en uke siden må telle positivt for hjemmelaget, i tillegg til at de spiller på eget kunstgress denne runden også. Så i valget mellom hjemmelaget som startet dårlig men viser stigende form, og bortelag som startet godt men viser dalende form, velger vi hjemmelaget. Hjemmeseieren på Eidsvåg kunstgressbane får vi til 1,90. Denne mener vi er blant det beste på fredagsmenyen, og vi bruker den i en dobbel.

Fjøra - Florø
3. divisjon avdeling 8. Fjøra ligger på nedre halvdel, men har brukbare 3-0-2 på hjemmebane. Tapene er kommet med 1-2 for Bjarg og 2-3 for Fana, begge disse kjemper helt i toppen. Eid, Tornado og Åsane 2 er slått. Formen er god og man har vunnet sine to siste, senest bortekampen mot Løv-Ham 2 med sterke 4-1.

Det rapporteres om gode treninger og god stemning i laget. Før kampen mot Løv-Ham 2 for tre dager siden var det bare Ole Marius Solberg og Jørn Skjeldestad som sto over med skader, mens to mann var tilbake fra karantene og toppscorer Nondal var tilbake fra skade (og scoret to ganger). Vi forventer noe lignende i dag.

Florø ligger tre poeng bak dagens motstander. De er habile på eget gress, men har ikke lykkes borte. 0-0-5 og målforskjell 5-17 er fasit etter bortekamper mot Eid, Bjarg, Tertnes, Tornado og Løv-Ham 2. Forrige runde tok de en fin 5-0-seier over Årdal, men det var på hjemmebane.

Thomas Frichsen var tilbake fra skade sist, men gikk av banen i første omgang da han fikk føling med skaden igjen. Høyreback Eirik Hovland skadet seg under oppvarmingen. Vi vet ikke om disse er tilbake i dag, men Frichsen må nok regnes som høyst usikker.

Florø gjorde en god kamp forrige runde, men møter tøffere motstand i dag, mener vi. Florø har også vist at de sliter med å ta med seg innstillingen fra hjemmekampen på reise. Vi tror på hjemmeseier og nye scoringer fra Nondal og resten av Fjøra-gjengen. 1,55 brukes, selv om vi hadde håpet på noe høyere odds her. Vi får en dobbel til 2,95 og setter 100 kroner på denne. Spillefristen er klokken 18.55.

6. Fjøra - Florø 1,55 4,35 2,70
7. Eidsvåg - Midsund 1,90 3,75 2,20

Total odds 2,95

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Sportspill.no on Facebook

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere