RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik slår New Zealand ut Italia

Foto: STEFANO RELLANDINI (Reuters)
Sist oppdatert:
Det skal ikke så mye til.

Italia må vinne mot Slovakia i ettermiddag for å være sikre på å nå åttendedelsfinalen i VM.

Kampene i gruppe F klokken 16.00:

Slovakia – Italia
Ellis Park Stadium

Paraguay – New Zealand
Peter Mokaba Stadium

Sportspill.no: Her er dagens VM-tips

Her er forutsetningene i gruppe F:
Tabellen ser du til høyre

I denne gruppen kan alle lagene gå videre, og alle kan bli slått ut.

Forutsetningene gruppe E: Dette er veldig enkelt, Danmark

Paraguay leder gruppa med fire poeng, og er videre med seier eller uavgjort mot New Zealand. De går videre med tap dersom Italia og Slovakia spiller uavgjort, eller hvis Slovakia slår Italia og ikke passerer Paraguay på målforskjellen. Ved et scenario som 2-0 til New Zealand over Italia og 2-0-seier til Slovakia over Paraguay vil Slovakia og Paraguay ha like mange poeng og 3-3 i målforskjell. Da går Paraguay videre på innbyrdes oppgjør.

Italia er videre med seier mot Slovakia, og er ute med tap. Ved uavgjort er Italia avhengig av at Paraguay slår New Zealand eller at den kampen ender uavgjort med lavere sifre enn Italias kamp. Ender kampene uavgjort med samme sifre, vil Italia og New Zealand stå helt likt på alle punkter og på innbyrdes oppgjør.

Da avgjør loddtrekning om New Zealand eller Italia går videre.

New Zealand står likt med Italia før dagens kamper, og er sikret avansement med seier, og er også ute med tap. Ved uavgjort er New Zealand videre dersom Italia og Slovakia spiller uavgjort med lavere sifre enn de selv. Ved uavgjort med samme sifre blir det som nevnt loddtrekning mellom Italia og New Zealand i kampen om andreplassen bak Paraguay.

Slovakia må slå Italia for å gå videre, men er også avhengig av Paraguay ikke taper mot New Zealand, eller at de går forbi Paraguay på målforskjell dersom New Zealand vinner den kampen. Ved lik målforskjell mellom Slovakia og Paraguay går Paraguay videre på innbyrdes oppgjør.

Med uavgjort eller tap er Slovakia ute.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere