RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik slår vi Slovenia

Sist oppdatert:
Alt tilsier at Norge slår Slovenia, mener TV 2’s ekspertkommentator Mini Jakobsen. Men Steffen Iversen og John Carew MÅ ha dagen, advarer nordlendingen.

- Vi er et bedre lag enn Slovenia, og historisk sett er statistikken på vår side, sier Mini Jakobsen til TV 2 Nettavisen, og tror på seier i kveldens kamp mot Slovenia.

Helst sikker på tre poeng er bodøværingen imidlertid ikke, og mener at nøkkelen til seier ligger hos spissduoen Iversen/Carew.

- Har de dagen, så tar vi dette. Bakover vil det neppe skje mye for Norges del, men fremover vil mye dreie seg om de sjansene Carew og Iversen vil få, og at de får utnyttet sin spisskompetanse i lufta – gjerne med hjelp fra Erik Hagen på dødballer.

Ubeseiret mot Slovenia
Norge har vunnet to av sine tre kamper mot Slovenia, og aldri tapt for det lille fjellandet.

- De er et ungt lag, uten store spillere i noen av de europeiske toppklubber. De er ikke noe europeisk topplag – men på den annen side så er ikke vi det heller!

Spesielt er Mini skuffet over hva det norske fotballandslaget kan vise til i moderne tid.

- Vi har ikke scoret et spillemål siden mai mot Russland, og har skuffet i de siste kampene våre. Dette er vår mulighet – og i dag må vi vinne!

Med et spisspar med krutt i støvlene/stål på pannebrasken, og med gode innlegg fra Solli og Gamst Pedersen på flankene, drister Mini seg likevel til å spå at det blir tre poeng på Ullevaal i kveld.

- Norge vinner 2-0, med nettkjenninger fra Iversen og Gamst Pedersen, sier Mini.

Norge-Slovenia starter klokken 19.00, og følges selvfølgelig direkte av TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere