Det drar seg til i denne sesongens Champions League og fredag ble trekningen av kvartfinalene og semifinalene klare.

FC Bayern, Chelsea, Manchester City, Napoli, Benfica, Inter, AC Milan og Real Madrid er fortsatt med i turneringen.

Manchester City har jaktet Champions League-tittelen i en årrekke, men slitt med vinne kampen om det gjeve trofeet.

Gigantduell

Denne sesongen har imidlertid Erling Braut Haaland vist prov på at han har kvaliteter til å skyte klubben helt til topps. I åttedelsfinalen mot tyske RB Leipzig nå nylig, nettet nordmannen ikke mindre enn fem ganger.

I kvartfinalen er det FC Bayern som venter nordmannens lag på veien mot finalen i Istanbul 10. juni. Dermed er det to av de kanskje største favorittene som er igjen i turneringen som møtes i kvartfinale. Ser man på oddsen til de ulike spillselskapene er det nettopp disse to klubbene som seiler opp som favoritter til å vinne Champions League 2022/23.

Chelsea må belage seg på steintøff motstand når de møter tittelforsvarer Real Madrid i sin kvartfinale. Spanjolene slo nylig ut Liverpool fra turneringen.

Skulle Manchester City ta seg videre fra gigantduellen, venter vinneren mellom Chelsea og Real Madrid i en eventuell semifinale. Det blir med andre ord en tøff vei mot finalen for Josep Guardiola og hans lyseblå menn.

Napoli-sjanser

Det er også verdt å merke seg at formlaget Napoli har en alle tiders mulighet til å gå til en finale denne sesongen. Skulle laget slå ut AC Milan i kvartfinalen, venter semifinale mot vinneren av kampen mellom Inter og Benfica.

De første møtene i kvartfinalene skal etter planen spilles 11. og 12. april. Returoppgjørene skal spilles 18. og 19. april. Semifinalene er lagt til 9. /10. mai og 16. /17. mai.

Her er hele trekningen:

Kvartfinalene:

Real Madrid – Chelsea

Inter – Benfica

Manchester City – FC Bayern

Napoli – AC Milan

Semifinalene:

Napoli/AC Milan – Benfica/Inter

Real Madrid/Chelsea – Manchester City/Bayern