Manchester United og Ole Gunnar Solskjær møter Colchester United fra League Two, nivå fire i England, i kvartfinalen i ligacupen.

Det ble klart under trekningen torsdag morgen.

Colchester sjokkerte da laget slo ut Tottenham etter straffesparkkonkurranse i tredje runde, før Crawley Town ble slått i fjerde runde.

Liverpool, som reiser til Qatar for å spille VM for klubblag samme tid som kvartfinalene i utgangspunktet skal spilles, 17. og 18 desember, ble trekt mot Aston Villa.

Les også: Klopp bekymret for om Liverpool kan spille kvartfinalen i ligacupen

Etter onsdagens seier mot Arsenal uttrykte Liverpool-manager Jurgen Klopp bekymring for om laget i det hele tatt får muligheten til å spille kvartfinalen.

- Dersom de ikke kan finne en passende dato for oss, og da mener jeg ikke klokken 03.00 natt til 1. juledag, så kan vi ikke spille kampen og motstanderen vår vil gå videre. Vi vil ikke være offer for dette problemet. Jeg tror folk fra Premier League så kampen på TV og håpet Arsenal skulle gå videre... sorry! sa Klopp.

Torsdag melder Carabao Cup, som er ligacupens offisielle sponsornavn, på Twitter at de er i samtaler med Liverpool om å finne en alternativ dato for kampen.

Manchester City møter Oxford United fra League One, mens Everton tar imot Premier League-rival Leicester.

Slik spilles kvartfinalene i ligacupen:

Oxford United - Manchester City

Manchester United - Colchester United

Aston Villa - Liverpool

Everton - Leicester City