*Nettavisen* Sport.

Slik spilte Norge

Foto: (Scanpix)

Nettavisen rangerer bragden mot Russland.

09.12.07 05:30

SPILLERBØRS:
Kari Aalvik Grimsbø -
0 redninger
2 skudd

Var bare inne på to sjumeterskast.

Katrine Lunde Haraldsen – 8
18 redninger
37 skudd

Fikk endelig spille en hel kamp uten noen problemer. Svarte med spill i verdensklasse. Plukket ned det som kom av russiske langskudd. Strålende kamp.

Anette Hovind Johansen – 4
0 mål
2 skudd
2 tekniske feil

Storspilte defensivt i EM-finalen i fjor. Gjorde det samme da hun kom inn i første omgang. Ikke like heldig mot slutten av kampen da hun ble for treg mot Ljudmila Postnova. Ikke i nærheten av nivået på kampen offensivt.

Katja Nyberg – 8
5 mål
9 skudd
6 tekniske feil

Spiller på små marginer og da blir det fort noen tekniske feil. Men er strålende i forsvar og enda bedre i kontringsspillet. Når hun begynner å skyte litt oftere, er hun i EM 2004-form.

Ragnhild Aamodt – 5
1 mål
3 skudd

Holder rent i forsvar mot en av verdens beste venstrevinger. Sliter med uttellingen på skuddene sine. Får ikke høyde nok i innhoppene sine og blir for enkel.

Gøril Snorroeggen – 5
0 mål
2 skudd
2 tekniske feil

Gjør igjen en god jobb i forsvar og er flink til å sette fart på ballen. Ikke heldig med skuddene sine og viser at hun fortsatt har et lite stykke igjen til nivået i en avgjørende VM-kamp.

Else-Marthe Sørlie Lybekk – 8
5 mål
6 skudd

Er forsvarssjef med stor S. Deler ut så mye juling at russerne etter hvert kvidde seg for å gå inn i det norske forsvaret. Først da hun satt på benken turde de gå på mål igjen. Strålende.

Tonje Nøstvold -
1 mål
2 skudd

Spilte for lite til å bli vurdert.

Karoline Dyhre Breivang - 7
1 mål
2 skudd
1 teknisk feil

Dette er kampene "Karo" drømmer om. Kjemper med nebb og klør og river i stykker angrepsspillet til russerne. En strålende kamp defensivt.

Gro Hammerseng – 7
3 mål
8 skudd
3 tekniske feil

Selv på en dårlig dag for henne å være, så er Norge avhengige av Gro. Var strålende i forsvar og styrte det norske spillet fremover. Ikke heldig med skuddene sine, men det kommer neste gang vi møter Russland.

Kari Mette Johansen – 7
3 mål
4 skudd

Åpnet med en bom, etter det var hun sikkerheten selv når hun fikk ballen på venstrekanten. Forsvarsmessig fikk hun Jana Uskova til å se ut som en tolvårsspiller.

Marit Malm Frafjord – 5
1 mål
1 skudd

Svekket ikke det norske forsvaret da hun kom inn i første omgang. I andre omgang slet hun også mot Postnova. Ble byttet ut igjen da Marit Breivik fryktet at seieren kunne ryke.

Linn Kristin Riegelhuth – 5
2 mål
10 skudd
1 teknisk feil

Skal ha for at hun aldri gir seg. Scorer to viktige mål i en fase der Russland kunne stukket fra. Led under at Norge ikke klarte å få bredde i spillet sitt. Kan bedre.

Vigdis Hårsaker –
2 tekniske feil

Spilte for lite til å bli vurdert.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.