*Nettavisen* Sport.

Slik spilte Norge

Foto: (Foto: Scanpix)

Slik spilte håndballguttene da Danmark ble beseiret.

DRAMMEN (Nettavisen):

Steinar Ege – 7
17 redninger
43 skudd

Redningsprosenten er kanskje ikke all verden, men Ege gjør redningene sine på de rette tidspunktene. Bortsett fra på Lasse Boesens skudd var han strålende.

Ole Erevik –

Kom aldri på banen.

Glenn Solberg – 8
3 mål
4 skudd

Var til tider i en egen klasse på banen. Åpnet veldig bra, datt litt nedpå utover i første omgang og fikk hvile. I andre omgang var han i verdensklasse. Burde blitt værende på banen lenger. Skaffet også Norge tre straffekast.

Frode Hagen – 6
6 mål
12 skudd
2 tekniske feil

Veldig god før pause, men kom ikke skikkelig inn igjen i kampen da han ble sendt innpå i andre omgang. Likte seg dårlig mot danskenes offensive forsvar. Gjorde en solid jobb i forsvar.

Frank Løke – 7
4 mål
4 skudd
1 teknisk feil

«Blekkspruten» er på vei tilbake i godt slag. Er umulig å stoppe når han er i form. Tar imot alt som kommer og er et mareritt for alle forsvarsspillere. Vil bare bli bedre utover i mesterskapet.

Kjetil Strand –
0 mål
2 skudd

Spilte ikke nok til å bli vurdert.

Bjarte Myrhol – 6
1 mål
1 skudd

Klarte ikke å komme like mye til sin rett offensivt som i treningskampen mot Danmark. Ble godt passet på. Var veldig god i forsvar i perioder, men slet veldig med Boesen mot slutten.

Børge Lund – 7
2 mål
3 skudd
1 teknisk feil

Delte på spilletiden med Glenn Solberg. Selv om han ikke kom opp på Solbergs nivå, viste han til tider at Norge har to midtbacker i verdensklasse. Er god både offensivt og defensivt.

Håvard Tvedten – 8
8 mål
10 skudd
1 teknisk feil

Var «Mr. Automatic» fra sjumetersstreken til det gjensto 20 sekunder. Da kom bommen. Men seks strake straffescoringer og to flotte mål fra kanten viser at stordabuen er på vei mot et stort mesterskap.

Jan Thomas Lauritzen – 6
3 mål
5 skudd
2 tekniske feil

Ble sendt på banen da angrepsspillet gikk i stå uten en venstrehendt høyreback. Åpnet med å dundre ballen i mål. Er på vei mot formen, men holdt på å rote det godt til mot slutten.

Kristian Kjelling –
0 mål
3 skudd

Spilte for lite til å bli vurdert.

André Jørgensen –

Kom aldri på banen.

Johnny Jensen – 6
0 mål
1 skudd
1 teknisk feil

Kom aldri opp på sitt vante nivå bakover, men var likevel veldig god i de periodene Norge var gode. Slet veldig med Boesen og ble etter hvert plassert på benken.

Rune Skjærvold – 5
0 mål
1 skudd

Levde en svært anonym tilværelse ytterst til høyre. Fikk lite å jobbe med. Hadde full kontroll på en av verdens beste venstrevinger, Lars Christiansen, som bare kom til en eneste avslutning i hele kampen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.