RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik spilte Norge

Sist oppdatert:
Slik spilte de norske jentene i 26-25-seieren over Spania.

Katrine Lunde 6
21 redninger

1 teknisk feil

Fikk sjansen fra start og tok godt vare på den. Med en redningsprosent på nesten 46, så viste hun at hun vil være førstemålvakt i dette mesterskapet. Med litt hell kunne hun reddet enda mer, men absolutt brukbart.

Kjersti Beck
Kom ikke på banen

Katja Nyberg 3
1 mål

2 skudd

6 tekniske feil

Katja sliter med selvtilliten i angrep og det ligger tjukt utenpå henne. Gjør en bra forsvarskamp og skal ha pluss for flere gode innspill til linje. Men lider av skuddvegring og kaster bort ballen altfor ofte.

Randi Gustad 4
0 mål

2 skudd

0 tekniske feil

Fikk endelig sjansen i et mesterskap og kan vel ikke si seg fornøyd. Gjør som vanlig en god kamp i forsvar i 5-1, men de gangene hun kom til avslutninger, ble skuddene for enkle og ble enkelt stoppet av Spanias målvakter.

Karoline Dyhre Breivang 5
2 mål

2 skudd

1 teknisk feil

Er solid defensivt og scorer to veldig avgjørende mål mot slutten av kampen. Gjør ting enkelt når hun får sjansen i angrep og har vist seg som en svært nyttig spiller i de to første kampene.

Kristine Lunde 3
1 mål

3 skudd

1 teknisk feil

Er overhodet ikke i form. Blir veldig stasjonær og usikker. Roter mye og skyter på helt gale sjanser. Fikk en rift i fingeren og måtte sette seg på benken. Ingen god kamp av Kristine.

Gro Hammerseng 4
5 mål

8 skudd

5 tekniske feil

Kapteinen ble ikke den som gikk foran i dette oppgjøret. Blir altfor stasjonær mot det offensive spanske forsvaret. Står og venter på ball i stedet for å være i fart. Blir norsk toppscorer, men en skal kunne forvente mer av Gro. Gjør veldig mange tullete feil.

Kari Mette Johansen 4
2 mål

4 skudd

0 tekniske feil

Fikk starte kampen på venstrekanten og åpnet med scoring. Men bommer på to veldig store sjanser, noe som trekker ned. Blir litt for anonym og avhengig av oppspill. Kan mye bedre.

Elisabeth Hilmo 5
2 mål

4 skudd

1 teknisk feil

Er en av dem som tør bruke muskler i det norske forsvaret. Setter også mange fine sperrer for lagvenninnene og scorer to fine mål. Bommer to ganger fra god posisjon, men er i fremgang etter sykdommen som har holdt henne tilbake i oppkjøringen til EM.

Camilla Thorsen 7
4 mål

4 skudd

1 teknisk feil

Norges beste spiller. Viser stort skuddrepertoar fra venstrekanten og er sikker hver gang hun blir spilt opp. Er også aktiv i de periodene Norge var i undertall. Engasjerer flere forsvarsspillere og skaper rom for de andre. Oppløftende.

Linn-Kristin Riegelhuth 4
3 mål

6 skudd

0 tekniske feil

Må spille kant hele kampen, men får ikke spille forsvar og får dermed ikke brukt sin største styrke, hurtigheten i kontra. Scorer tre mål i starten av kampen, men forsvinner etter hvert helt. Dette var ikke Linkas kamp.

Vigdis Hårsaker 5
5 mål

9 skudd

5 tekniske feil

Fikk mye tillit av Marit Breivik som ville ha Vigdis i gang i mesterskapet. Scorer fem mål, men har et par stygge bomskudd også. Liker seg heller ikke mot det offensive spanske forsvaret. Velger i likhet med de andre sidebackene å gå innover i banen ved en hver anledning i stedet for å skape bredde i angrepet.

Isabel Blanco 4
1 mål

2 skudd

1 teknisk feil

Ble litt het på grøten og bommet stygt i forsvar ved flere anledninger. Gjorde også en del rart i angrep, noe som gjorde at Breivik tok henne av banen før et kvarter var spilt. Har mye tæl og spiller med maks innsats hele tiden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere